CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Κρίνονται τα δύο τελευταία εισιτήρια σε Μετροπολιτάνο και Άνφιλντ

Φάση από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ατλέτικο | 5 Απριλίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ατλέτικο | 5 Απριλίου 2022 © 2022 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", ενώ η Λίβερπουλ έχει στη φαρέτρα της το 2-0 της Λισαβόνας ενόψει της αποψινής ρεβάνς με τη Μπενφίκα στο Άνφιλντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με το ρευστό 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Έτιχαντ" και η αποψινή ρεβάνς στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" (22:00, COSMOTE SPORT 2HD και LIVE στο SPORT24) αφήνει τα πάντα ανοικτά. Οι Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν μεν τον πρώτο λόγο, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να ξεγράψει κάποιος την πρωταθλήτρια Ισπανίας του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία έχει αποδείξει πολλάκις ότι διαθέτει μέταλλο και χαρακτήρα.

"Θα πάμε εκεί για να σκοράρουμε και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε ξανά", είπε ο Γκουαρδιόλα. Η ομάδα του έχει σκοράρει στους 15 από τους 16 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της και αυτό θέλουν να πετύχουν και στη Μαδρίτη.

Η Ατλέτικο από την άλλη πρέπει πάση θυσία να σκοράρει αν θέλει να έχει τύχη και οφείλει να αντιμετωπίσει διαφορετικά τη ρεβάνς σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Οι ροχιμπλάνκος δεν έχουν νικήσει στις τελευταίες έξι εντός έδρας αναμετρήσεις τους στο Champions League, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Στο Άνφιλντ διεξάγεται την ίδια ώρα ο αγώνας της Λίβερπουλ με τη Μπενφίκα (22:00, COSMOTE SPORT 3HD και LIVE στο SPORT24) και οι Λουζιτανοί κυνηγούν ένα θαύμα, μιας και ηττήθηκαν 3-1 στον πρώτο αγώνα στην έδρα τους. Οι ρεντς του Γιούργκεν Κλοπ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, έχουν καλύτερο και πιο έμπειρο σύνολο, αλλά και ένα σκορ που τους επιτρέπει να σκέφτονται ήδη τη Βιγιαρεάλ. Βέβαια, δεδομένα θα αντιμετωπίσουν με την δέουσα προσοχή την αποψινή αναμέτρηση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι πιθανό να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι (2-2), με τη Μπενφίκα να παίζει μια... ζαριά, ξέροντας ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θα παίξει χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική, ώστε να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ