CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας του κορονοϊού το Μπάγερν - Μπαρτσελόνα

Άδειες εξέδρες στην Allianz Arena σε αγώνα της Μπάγερν
Άδειες εξέδρες στην Allianz Arena σε αγώνα της Μπάγερν © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα (8/12, 22:00) για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League θα διεξαχθεί επίσημα κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας της ανόδου των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Η Μπάγερν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα την επόμενη Τετάρτη (8/12, 22:00) για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Πρόκειται για έναν αρκετά σημαντικό αγώνα με τους δεύτερους μπλαουγκράνα να θέλουν τη νίκη, για να μην μείνουν εκτός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο εφιάλτης του κορονοϊού έχει ξυπνήσει για τα καλά στην Ευρώπη. Έτσι, ένας τόσο σημαντικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο λόγος είναι η άνοδος των κρουσμάτων COVID-19 που παρατηρούνται στην περιοχή της Βαυαρίας.

Στη Γερμανία η μετάλλαγη Όμικρον έχει επιβάλλει νέα μέτρα και το κλείσιμο της Allianz Arena κρίθηκε απαραίτητο. Έτσι, η ομάδα του Νάγκλεσμαν δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ