CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η Σέριφ των Αθανασιάδη και Κολοβού έχει όσους βαθμούς δεν έχουν μαζί Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ίντερ και Μίλαν

Η αγκαλιά του Αθανασιάδη με τον Κολοβό
Η αγκαλιά του Αθανασιάδη με τον Κολοβό PHOTO CREDITS: © 2021 JOSE BRETON / AP IMAGES

Μετά το μαγικό διπλό που πέτυχε η Σέριφ των Αθανασιάδη και Κολοβού στην έδρα της Ρεάλ έφτασε τους έξι βαθμούς στο Champions League, όσους δεν έχουν δηλαδή μαζί οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ίντερ και Μίλαν.

Η Σέριφ πάγωσε το Σαντιάγο Μπερναμπέου το βράδυ της Τρίτης (28/9) και πέτυχε ένα ιστορικό διπλό αφού επικράτησε της Ρεάλ με 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, κατέβασε ρολά, πραγματοποίησε δέκα επεμβάσεις, καθώς δέχθηκε μόνο ένα γκολ και αυτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπενζεμά και πήρε τη σταχτοπούτα Σέριφ από το χέρι, οδηγώντας την στη νίκη.

Κάπως έτσι, οι Μολδαβοί έκαναν το 2 στα 2 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έφτασαν τους έξι βαθμούς. Αυτό που αξίζει όμως, να σημειωθεί είναι πως η Σέριφ έχει τόσους βαθμούς, όσους δεν έχουν μαζί οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Ίντερ, οι οποίες αθροιστικά μετρούν μόλις τέσσερις βαθμούς. Τρεις έχουν οι "μερένγκες", έναν βαθμό οι πρωταθλητές Ιταλίας, ενώ στο μηδέν βρίσκονται οι "μπλαουγκράνα" και οι "μιλανέζοι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ