CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η πρώτη μάχη Ζέκα - Οικονόμου με Μπακασέτα - Σιώπη για την πρόκριση στους ομίλους

Champions League: Η πρώτη μάχη Ζέκα - Οικονόμου με Μπακασέτα - Σιώπη για την πρόκριση στους ομίλους
INTIME

Τα playoffs του Champions League ξεκινούν με τον ελληνικό "εμφύλιο" της Κοπεγχάγης των Ζέκα - Οικόνουμου με την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα - Σιώπη στη Δανία. Ρέιντζερς - Αϊντόχφεν και Μπόντο Γκλιμτ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ τα άλλα παιχνίδια της σημερινής ημέρας.

Η προκριματική φάση του Champions League έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς σήμερα (16/08) αρχίζει το πρώτο σκέλος των playoffs.

Η Ελλάδα μπορεί να μην έχει εκπρόσωπο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όμως το ελληνικό χρώμα δεν λείπει από τις αποψινές αναμετρήσεις. Η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα και του Μάριου Οικονόμου υποδέχεται την Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη. Την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το COSMOTE Sport 3 (16/08, 22:00)

Οι δύο ομάδες κατέκτησαν τα πρωταθλήματα στις χώρες του και εκκινούν την πορεία τους στο Champions League από αυτόν τον γύρο της προκριματικής φάσης. Οι τρεις εκ των τεσσάρων ποδοσφαιριστών αναμένεται να βρεθούν στο βασικό σχήμα (Ζέκα, Μπακασέτας, Σιώπης), με τον Μάριο Οικονόμου να μένει εκτός, καθώς δεν ανήκει στις βασικές επιλογές του Τζες Τοράπ.

Ο αρχηγός της Κοπεγχάγης, Κάρλος Ζέκα γύρισε πρόσφατα στη δράση αφήνοντας οριστικά πίσω του την ρήξη χιαστού που υπέστη την περσινή σεζόν. Ήδη έχει γράψει ήδη δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα ως αλλαγή. Στον αντίποδα, Μπακασέτας και Σιώπης είναι ενεργά μέλη στο ροτέισον του Αμπντουλάχ Αβτσί. Αμφότεροι έπαιξαν βασικοί στο παιχνίδι της Παρασκευής (12/08) κόντρα στην Χατάισπορ.

Τα άλλα δύο παιχνίδια των playoffs είναι αυτά της Μπόντο Γκλιμτ με τηn Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νορβηγία και της Ρέιντζερς με την Αϊντχόφεν στη Γλασκώβη.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ