CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η ώρα της κλήρωσης για να βγουν τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των "16"

Replica από το τρόπαιο του Champions League στο Πόρτο
Replica από το τρόπαιο του Champions League ©2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων μπαίνουν την Δευτέρα, στις 13:00 ώρα Ελλάδας, στην κληρωτίδα από την οποία θα προκύψουν τα οκτώ ζευγάρια που θα αναμετρηθούν για την είσοδό τους στα προημιτελικά του Champions League.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την οριστικοποίηση του ποδοσφαιρικού χάρτη των 16 του Champions League, ήρθε η ώρα για το πρώτο ξεκαθάρισμα καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας στις 13:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE SPORT24) θα λάβει χώρα η κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν οκτώ σπουδαία ζευγάρια που θα κυνηγήσουν την είσοδό τους στους 8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι χωρισμένες σε δύο γκρουπ, με τους νικητές κάθε ομίλου να τοποθετούνται στο γκρουπ των ισχυρών και να περιμένουν να βρουν απέναντί τους κάποια από τις ομάδες που πήρε τη 2η θέση σε όμιλο και οι οποίες είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων.

Τα γκρουπ δυναμικότητας:

Ισχυροί

1. Λίβερπουλ
2. Μπάγερν
3. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
4. Μάντσεστερ Σίτι
5. Άγιαξ
6. Ρεάλ
7. Γιουβέντους
8. Λιλ

Ανίσχυροι:

1. Παρί
2. Σπόρτινγκ
3. Ατλέτικο
4. Ίντερ
5. Τσέλσι
6. Μπενφίκα
7. Σάλτσμπουργκ
8. Βιγιαρεάλ

Υπενθυμίζεται πως βάσει κανονισμών, οι νικητές δεν μπορούν να κληρωθούν με τον δεύτερο που βρισκόταν στον όμιλό τους ή με ομάδα από την ίδια ομοσπονδία.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΙΑΞ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΝΤΕΡ ΤΣΕΛΣΙ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ