ΝΑΠΟΛΙ

Χαμός με Ντε Λαουρέντις για τους Αφρικανούς: "Είμαστε οι ηλίθιοι που τους πληρώνουμε για να παίζουν στο Κόπα Άφρικα"

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις
Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις © 2021 JOEL C RYAN / AP IMAGES

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, ο οποίος τόνισε πως η μόνη περίπτωση για να αποκτήσει η ομάδα του Αφρικανούς ποδοσφαιριστές είναι να συμφωνήσουν πως δεν θα αγωνιστούν στο Κόπα Άφρικα.

Μία δήλωση του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις για τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές ήταν αρκετή για να προκαλέσει σάλο.

Ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου τόνισε η ομάδα δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση Αφρικανών, εκτός κι αν συμφωνήσουν να μην συμμετάσχουν με τη χώρα τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

"Έχω ενημερώσει, τους είπα: "παλικάρια, μη μου ξαναμιλήσετε για Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, εκτός κι αν υπογράψουν ότι δεν θα βρίσκονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Τους αγαπώ, αλλά δεν τους έχουμε ποτέ διαθέσιμους όταν είναι είτε το Κόπα Άφρικα είτε τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής. Είμαστε οι ηλίθιοι που τους πληρώνουμε και παίζουν με όλους τους άλλους σε κάθε μέρος του κόσμου", δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του Smart Talk στο Wall Street Italia.

Θυμίζουμε πως ο Καλιντού Κουλιμπαλί αποχώρησε τον Ιούλιο από τη Νάπολι με προορισμό την Τσέλσι, έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια στην ομάδα. Ο αρχηγός της Σενεγάλης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ντε Λαουρέντις, τονίζοντας:

"Ως αρχηγός της Σενεγάλης δεν νομίζω ότι είμαι ο καλύτερος για να μιλήσω. Αν αυτό πιστεύει, τότε αφορά εκείνον. Τους γνωρίζω όλους στη Νάπολη και τους οπαδούς και ξέρω ότι δεν το βλέπουν όπως εκείνος. Η πόλη σέβεται".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ