ΠΑΟΚ

Χαμόγελα για Ηλιάδη

Χαμόγελα για Ηλιάδη
Ηλιάδης

Ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, στην οποία πήρε κανονικά μέρος ο Ίλιεφ ενώ τα χαμόγελα είχαν να κάνουν με τον Ηλιάδη

Ο Ηλιάδης ακολούθησε μεν ατομικό πρόγραμμα αλλά έδειξε να ξεπερνά το διάστρεμμα που κληρονόμησε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Αύριο μάλιστα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό αν θα μπορέσει να δώσει μάλιστα το παρών στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας.
Κατά τα άλλα ο Ορφανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Σνάουτσνερ έκανε θεραπεία ενώ λόγω χτυπήματος που δέχτηκε στην διάρκεια της προπόνησης ο Κωνσταντινίδης αποχώρησε καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Τα εισιτήρια με Βέροια

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι από σήμερα το πρωί διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με την Βέροια ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/12, 16:45) στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2007-08.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (09:00 - 17:00), καθώς επίσης και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Σημειώνεται ότι από τις 10:00 του Σαββάτου 8.Δεκ.2007 (ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού) θα λειτουργεί εκδοτήριο μπροστά στην μπουτίκ της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1 (VIP): 150 ευρώ, Θύρα 1: 50 ευρώ, Θύρες 2,3: 30 ευρώ, Θύρες 5,6: 20 ευρώ και Θύρα 4: 15 ευρώ.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ