ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πρώτες γκρίνιες για τον Χάμες Ροντρίγκες στη Σάο Πάολο: "Κανείς πάνω από την ομάδα, αν δεν δουλέψει, θα φύγει"

Οι πρώτες γκρίνιες για τον Χάμες Ροντρίγκες στη Σάο Πάολο: "Κανείς πάνω από την ομάδα, αν δεν δουλέψει, θα φύγει"
Ο Χάμες Ροντρίγκες σκοράρει σε αγώνα με τη φανέλα της Κολομβίας @2023 AP IMAGES/FERNANDO VERGARA

Η κίνηση του Χάμες Ροντρίγκες να μην συνοδεύσει την αποστολή της Σάο Πάολο στο Μπέλο Οριζόντε για τον τελικό του Σούπερ Καπ, το "κανείς πάνω από την ομάδα" του διευθυντή ποδοσφαίρου του βραζιλιάνικου συλλόγου και το έντονο ενδιαφέρον από τουρκικά κλαμπ.

Η Σάο Πάολο από το βράδυ της Κυριακής (05/02) αποτελεί την κάτοχο του τίτλου του Σούπερ Καπ Βραζιλίας, καθώς στον τελικό κόντρα στην πρωταθλήτρια Παλμέιρας επικράτησε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι, μετά από 120 λεπτά άγονου αγώνα.

Αυτό, όμως, που κίνησε το ενδιαφέρον όλων ήταν η ηχηρή απουσία του Χάμες Ροντρίγκες, τόσο από την αποστολή της ομάδας, όσο και από τις κερκίδες, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Κάρλος Μπελμόντε, του συλλόγου να δίνει τη δική του απάντηση για το μέλλον του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού του συλλόγου.

"Το παίρνουμε εντελώς φυσικά. Ο Χάμες δεν είχε κανένα πρόβλημα από τότε που έφτασε. Προπονείται και εργάζεται. Όμως το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο είναι πιο έντονο και δεν ήξερε πώς να προσαρμοστεί. Είναι παίκτης από άλλο ράφι. Εφόσον δεν παίζει, δεν είναι ικανοποιημένος, δήλωσε αρχικά ο Μπελμόντε στην Globo Esporte.

Προφανώς, θα ήθελα να ήταν εδώ. Ζήτησε να μην είναι εκεί και το σεβαστήκαμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να παραμείνει μαζί μας. Το είπα για τον Ντάνιελ Άλβες. Κανείς δεν είναι πάνω από τη Σάο Πάολο. Αν δεν δουλέψει, κάποια στιγμή θα φύγει", πρόσθεσε το υψηλόβαθμος στέλεχος της Σάο Πάολο.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στην έντονη κινητικότητα από πλευράς τουρκικών συλλόγων, με τις Μπεσίκτας και Τράμπζονσπορ να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ