ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Χάμες Ροντρίγκες: Όταν ο Κολομβιανός λειτούργησε κομβικά στη διάσωση του Κουλιμπαλί που υπέστη καρδιακή προσβολή

Χάμες Ροντρίγκες: Όταν ο Κολομβιανός λειτούργησε κομβικά στη διάσωση του Κουλιμπαλί που υπέστη καρδιακή προσβολή
TWITTER/BEIN SPORTS

Ο Χάμες Ροντρίγκες τον περασμένο Ιανουάριο έπαιξε ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη διάσωση του πρώην μπακ του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή σε αγώνα πρωταθλήματος του Κατάρ.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο πρώην ακραίος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπλαί, υπέστη καρδιακή προσβολή σε αγώνα της Αλ Γουάκρα με την Αλ Ραγιάν για το πρωτάθλημα του Κατάρ.

Τότε εκτός από το ιατρικό επιτελείο που τον έσωσε κάνοντάς του ανάνηψη, καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο Χάμες Ροντρίγκες (ο οποίος είναι προ των πυλών να υπογράψει στον Ολυμπιακό), ο οποίος αντιλήφθηκε γρήγορα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Κουλιμπαλί.

Σύμφωνα με το beIN Sports, ο Κολομβιανός μέσος ήταν από τους πρώτους που αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβη με τον Κουλιμπαλί και έσπευσε πάνω του. Ο Ροντρίγκες έπιασε το κεφάλι του Κουλιμπαλί και το τοποθέτησε σε τέτοια θέση, ώστε να του επιτρέπει να αναπνέει, αναφέρει στο twitter το μέσο που έχει τα δικαιώματα προβολής του πρωταθλήματος.

TAGS ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ