ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάμες Ροντρίγκες: Οι μόλις πέντε ομάδες που έχουν περισσότερους followers από τον Κολομβιανό

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες @ 2021 ALBERTO VALDES / POOL EFE / PAI

Ο Χάμες Ροντρίγκες ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, μία εξέλιξη στην καριέρα του την οποία θα δουν κυριολεκτικά δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη λόγω και του Instagram του.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ετοιμάζεται να γίνει το νέο μεταγραφικό "μπαμ" του Ολυμπιακού, σε ένα καλοκαίρι που ήδη οι Πειραιώτες ζουν στον αστερισμό του Μαρσέλο.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ με θητεία σε Πόρτο, Ρέαλ, Μονακό και Μπάγερν μεταξύ άλλων αποτελεί ποδοσφαιριστή παγκοσμίου φήμης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο λογαριασμός του στο Instagram εδώ και χρόνια αποτελεί τόπο... συγκέντρωσης δεκάδων εκατομμυρίων φιλάθλων, αφού συνολικά διαθέτει 49.400.000 followers.

Το νούμερο είναι εντυπωσιακό αν συγκριθεί με τα αντίστοιχα νούμερα των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη. Μόνο πέντε τέτοιοι έχουν περισσότερους ακολούθους στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης!

Πρόκειται για τους δύο ισπανικούς κολοσσούς που σε εμπορικό επίπεδο εδώ και χρόνια δεν έχουν συναγωνισμό, με τη Ρεάλ να έχει 124.000.000 ακολούθους και την Μπαρτσελόνα 111.000.000. Η Παρί έχει 62.300.000 φίλους στο Instagram, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπέρασε τον Ροντρίγκες (μέχρι το 2020 ήταν από κάτω) με 60.300.000 και τέλος η Γιουβέντους έχει 54.700.000 ακολούθους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρσέλο έχει περισσότερους followers από τον Ροντρίγκες, αφού αυτήν τη στιγμή έχει 58.400.000 και φυσικά έχει το ρεκόρ για την Ελλάδα και όχι μόνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ VIRAL STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ