ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάμες Ροντρίγκες: Ο πανηγυρικός χορός του με τον Μαρσέλο και τον Ρονάλντο

Ο χορός του Ροντρίγκες με τον Μαρσέλο και τον Ρονάλντο
Ο χορός του Ροντρίγκες με τον Μαρσέλο και τον Ρονάλντο PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει συνυπάρξει στη Ρεάλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μαρσέλο, με μία από τις κορυφαίες στιγμές τους να είναι ο πανηγυρικός τους χορός στην αναμέτρηση με την Μπιλμπάο, όταν ο Πορτογάλος σταρ σκόραρε στο 2ο λεπτό του αγώνα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ετοιμάζεται να συναντήσει ξανά τον Μαρσέλο μόνο που αυτή τη φορά δεν θα βρίσκονται αμφότεροι κάτω από την ποδοσφαιρική στέγη της Ρεάλ αλλά του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να τρελαίνουν τον κόσμο τους με την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ και να ενεργοποιούν λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών μία ακόμα "βόμβα" με μπροστάρη τον Κολομβιανό.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι δύο λάτιν ποδοσφαριστές συνυπήρχαν για αρκετά χρόνια στην Μαδρίτη με τη φανέλα της Ρεάλ, από τη στιγμή που ο Μαρσέλο άνηκε στους μερένγκες από το 2007 μέχρι το 2022 και ο Χάμες αποκτήθηκε από την Ρεάλ το 2014, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολυδάπανα deals της περασμένης δεκαετίας.

Οι δύο τους είχαν αρκετές όμορφες στιγμές συνεργασίας ωστόσο μία από τις κορυφαίες εικόνες που μοιράστηκαν μαζί δεν είχε να κάνει με συνδυασμό τους για κάποιο γκολ αλλά με κοινό πανηγυρισμό τους, με το δίδυμο να γιορτάζει με φοβερό χορευτικό μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από παραβίαση της εστίας της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΛΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ LA LIGA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ