PREMIER LEAGUE

Χάμαν: "Ο Έρικσον θέλει Ποντόλσκι"

Χάμαν: "Ο Έρικσον θέλει Ποντόλσκι"
Ποντόλσκι

Ο Γερμανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ντίετμαρ Χάμαν, αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Σβεν Γκόραν Έρικσον για τον Λούκας Ποντόλσκι

"Ο Σβεν μου ζήτησε την άποψη μου για τον Λούκας. Του είπα πως ο Ποντόλσκι είναι γρήγορος, τεχνίτης και επικίνδυνος στην γραμμή κρούσης. Ο Λούκας είναι ο επιθετικός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Έρικσον. Θέλει να τον αποκτήσει με οποιοδήποτε κόστος", δήλωσε ο Χάμαν σε αγγλικά ΜΜΕ.

Το όλο θέμα έχει ξεκινήσει μετά από υποτιθέμενες δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, που φέρεται να έχει δηλώσει πως θέλει νέα ομάδα το καλοκαίρι γιατί δεν μπορεί άλλο να κάθετε στον πάγκο.

Πάντως, η πλευρά της Μπάγερν δεν είναι διατεθειμένη να κάνει καμία κίνηση και δια στόματος του προέδρου της ομάδας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ξεκαθάρισαν πως ο παίκτης υπολογίζεται από το νέο τεχνικό της ομάδας, τον
Γιούργκεν Κλίνσμαν.

"Είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρονται άλλες ομάδες για τους παίκτες μας. Ο επόμενος τεχνικός μας, Γιούργκεν Κλίνσμαν, μας έδωσε τη λίστα με τους παίκτες που υπολογίζει για τη νέα χρονιά και ο Ποντόλσκι είναι μέσα σε αυτή", δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου και πρόσθεσε σχετικά με τα δημοσιεύματα της τιμής του παίκτη που αγγίζει τα 18 εκατ. ευρώ:

"Ο Ποντόλσκι έχει υποτιμηθεί, αξίζει πολύ περισσότερα. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια ομάδα που ενδιαφέρεται αλλά για εμάς το θέμα έχει κλείσει".








TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ