CHAMPIONS LEAGUE

Χαλαρά η "Μπάρτσα", ισοπαλία η Ίντερ

Χαλαρά η "Μπάρτσα", ισοπαλία η Ίντερ
σάμουελ αλεχάντρο Ντομίνγκες

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 σε χαλαρό ρυθμό την Ντιναμό Κιέβου, ενώ Ρουμπίν Καζάν και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Ρωσία (videos)

Ρουμπίν Καζάν - Ίντερ 1-1

Σκόρερς: 11' Αλεχάντρο Ντομίνγκες / 27' Στάνκοβιτς
Γήπεδο: "Τσεντράλνι", Καζάν
Διαιτητής: Τέρε Χάουγκε (Νορβηγία)

Όπως και στην πρεμιέρα με την Ντιναμό Κιέβου η Ρουμπίν Καζάν άνοιξε το σκορ με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός πήρε την μπάλα σχεδόν από το κέντρο, έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, πέρασε τον Λούσιο και με σουτ νίκησε τον Ζούλιο Σέζαρ.

Ο Ντομίνγκες πέραν ότι έχει σκοράρει στα δύο πρώτα ματς του Champions League, έφτασε πλέον τους 10 σερί αγώνες που πετυχαίνει γκολ για την Ρουμπίν.

Η απάντηση της Ίντερ ήρθε στο 27' με την κεφαλιά του Ντέγιαν Στάνκοβιτς από την σέντρα του Μάικον. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε μια πολύ καλή έμπνευση, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αρκετά πλάγια από δεξιά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν από μέτριο εώς κακό, ενώ πιο κοντά στο γκολ έφτασε η Ρουμπίν, καθώς ο Σεμάκ είχε κάθετο δοκάρι στο 81' με κοντινό πλασέ.

Μάλιστα, από το 60' η Ίντερ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάριο Μπαλοτέλι με 2η κίτρινη κάρτα.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός της Ρουμπίν στην ιστορία της στο Champions League, ενώ η Ίντερ μετά από δύο αγωνιστικές έχει 2 βαθμούς.

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζικόφ, Σαλουκβάτζε, Σαρόνοφ, Σέσαρ Νάβας, Ανσάλντι, Νομπόα, Σεμάκ, Ριαζάντσεφ, Γκιοκντενίζ Καραντενίζ, Αλεχάντρο Ντομίνγκες (86' Κασάεφ), Μπουκαρόφ.
ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου, Καμπιάσο (80' Βιεϊρά), Στάνκοβιτς, Ζανέτι, Μανσίνι (64' Κουαρέσμα), Ετο'ο, Μπαλοτέλι.

Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου 2-0

Σκόρερς: 26' Μέσι, 76' Πέδρο Ροντρίντεθ
Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη
Διαιτητής: Μπιόρν Κουΐπερς (Ολλανδία)

Η Μπαρτσελόνα δεν έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν αγχώθηκε και ιδιαίτερα για να κερδίσει με 2-0 την Ντιναμό στο "Καμπ Κόου".

Οι Ουκρανοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά άντεξαν μέχρι το 26', όταν και ο Λιονέλ Μέσι με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους "μπλαουγκράνα".

Στο 76' ο Πέδρο Ροντρίντεθ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 από την πάσα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Γιαγιά Τουρέ (68' Μπούσκετς), Τσάβι, Κεϊτά, Μέσι, Ινιέστα (46' Πέδρο Ροντρίγκεθ), Ιμπραΐμοβιτς (85' Χεφρέν).
ΝΤΙΝΑΜΟ: Σοφκόφσκι, Ερεμένκο, Κατσεριντί, Λεάντρο Αλμέιδα, Μαγκράο (73' Μπετάο), Γιουσούφ (46' Γκιοάν), Βουκόγεβιτς, Γκούσεφ (86' Νίνκοβιτς), Γιαρμολένκο, Σεφτσένκο, Μιλέφσκι.

Η βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 4 (2-0)
2. Ντιναμό Κ. 3 (3-3)
3. Ίντερ 2 (1-1)
4. Ρουμπίν Καζάν 1 (2-4)

*Το επίσημο video της UEFA για το Ρουμπίν - Ίντερ ΕΔΩ
*Το επίσημο video της UEFA για το Μπαρτσελόνα - Ντιναμό ΕΔΩ

Ρουμπίν - Ίντερ 1-1



Μπαρτσελόνα - Ντιναμό 2-0 (goals)





Μπαρτσελόνα - Ντιναμό 2-0 (highlights)

































































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ