ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χάλαντ: "Το 4-0 κόντρα στην Ρεάλ είναι πιθανότατα το καλύτερο ματς στην ιστορία της Σίτι"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Φούλαμ | 2 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Φούλαμ | 2 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ εμφανίστηκε δικαιωμένος για την επιλογή του να πάει στην Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2022 μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην "Equipe", με τον Νορβηγό φορ να κάνει μάλιστα ειδική μνεία στον θρίαμβο επί της Ρεάλ.

Η σεζόν 2022-23 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του Έρλινγκ Χάλαντ αφού ήταν απόλυτα πετυχημένος τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Ο ίδιος σημείωσε 52 γκολ σε 53 συμμετοχές του με τη φανέλα της Σίτι (36 σε 35 παιχνίδια πρωταθλήματος) ενώ η ομάδα του Μάντσεστερ πανηγύρισε την κατάκτηση του τρεμπλ, για να γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα της χώρας (μετά από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ τη σεζόν 1998-99) που το πετυχαίνει.

Όλα αυτά εκαναν ιδιαίτερα χαρούμενο τον Νορβηγό φορ και θέλησε να εξολογηθεί την ευτυχία του μέσω συνέντευξής του στην "Equipe", με τον 23χρονο να στέκεται στις αμφιβολίες που είχε πολύς κόσμος για το αν θα μπορούσε να "κολλήσει" στο σύστημα των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στην Σίτι ειπώθηκαν πάρα πολλά πράγματα, όλοι έλεγαν πως δεν θα λειτουργούσε όλο αυτό με τη διάταξη του Γκουαρδιόλα επειδή έπαιζε χωρίς το εννιάρι ως σημείο αναφοράς στην επίθεση.

Δείξαμε το αντίθετο και είμαι χαρούμενος. Δεν διαβάζω πολύ τις εφημερίδες αλλά δεν ζω σε σπηλιά, έχω ακούσει αυτά τα σχόλια. Εγώ δεν μπορώ να επηρεάσω τη σκέψη του κόσμου, μπορώ μόνο να συμβιβαστώ με αυτήν.

Στο τέλος πιστεύω ότι δείξαμε στον κόσμο ότι μπορούσα να λειτουργήσω μέσα στην Σίτι και πως η ομάδα μπορούσε να παίξει φανταστικό ποδόσφαιρο και με εμένα", τόνισε ο Χάλαντ, για να κάνει ειδική μνεία στον περυσινό ημιτελικό Champions League απέναντι στην Ρεάλ, που βρήκε τους πολίτες να διαλύουν με 4-0 τους πρωταθλητές Ευρώπης στο "Έτιχαντ".

"Αυτή η νίκη ήταν ίσως το καλύτερο ματς στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι. Εκείνη την ημέρα είχα την ευκαιρία να σκοράρω δύο ή τρία γκολ αλλά ο Κουρτουά έκανε ένα από τα παιχνίδια της ζωής του. Ξέρετε πώς δεν είναι, δεν έχουν σημασία μόνο τα γκολ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ