ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χάλαντ: Ο Νορβηγός ισοφάρισε την περυσινή συγκομιδή του Ρονάλντο και κυνηγάει τώρα τους Σαλάχ και Σον

Χάλαντ: Ο Νορβηγός ισοφάρισε την περυσινή συγκομιδή του Ρονάλντο και κυνηγάει τώρα τους Σαλάχ και Σον
@2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ υπέγραψε τη νίκη της Σίτι επί της Φούλαμ με πέναλτι στο 90+5' και έφτασε τα 18 γκολ στην Premier League, ισοφαρίζοντας με μόλις 12 συμμετοχές του τη συγκομιδή γκολ που είχε πέρυσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε όλο το πρωτάθλημα.

Στα δύο προηγούμενα ματς της Μάντσεστερ Σίτι (με Λέστερ στο πρωτάθλημα και Σεβίλλη στο Champions League) ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν είχε δηλώσει "παρών" λόγω μικροτραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, όμως στην επιστροφή του στη δράση ήταν κάτι παραπάνω από επιδραστικός για την ομάδα του.

Μπήκε αλλαγή στο 64ο λεπτό του αγώνα με την Φούλαμ με το σκορ στο 1-1 και ήταν εκείνος που έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του, σκοράροντας με πέναλτι στο 90+5' για να υπογράψει το 2-1 υπέρ των πολιτών.

Με αυτό το γκολ μάλιστα ο Νορβηγός έφτασε τα 18 σε 12 συμμετοχές στην Premier League και έχει τον ίδιο αριθμό γκολ με όσα είχε πετύχει σε όλη την περασμένη σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πλέον έχει ως στόχο να ξεπεράσει και τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Σον που ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν έχοντας αμφότεροι από 23 γκολ σε σύνολο 38 αγωνιστικών.

"Είναι εκπληκτικό που είμαι πίσω. Η στιγμή του πέναλτι ήταν μία από τις πιο αγχωτικές της ζωής μου. Δεν με νοιάζει που παραλίγο να πιάσει το πέναλτι ο Λένο", τόνισε στις δηλώσεις του στο φινάλε του αγώνα ο 22χρονος φορ, ο οποίος γιόρτασε το γκολ του επί των Λονδρέζων με μία πανηγυρική φωτογραφία που δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα social media.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ