ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: "Πρώτη σεζόν, 36 γκολ, πρωτάθλημα και δύο τελικοί, όχι κακό ξεκίνημα"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με το τρόπαιο της Premier League
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με το τρόπαιο της Premier League © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει στην πρώτη του χρονιά στη Μάντσεστερ Σίτι το τρεμπλ και στη φιέστα τίτλου των Πολιτών αυτοσαρκάστηκε για την εξωπραγματική παρουσία του τη φετινή σεζόν.

Η Σίτι πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου μετά από το φινάλε του νικηφόρου αγώνα με την Τσέλσι, με τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα να σηκώνουν στον ουρανό του Μάντσεστερ το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν και με 36 γκολ στην Premier League οδήγησε την ομάδα στην πρώτη του σεζόν στην κορυφή της Αγγλίας.

Μιλώντας στο Sky Sports κατά τη διάρκεια της φιέστα αυτοσαρκάστηκε για όσα ζει φέτος με τη Μάντσεστερ Σίτι.

"Αυτές είναι αναμνήσεις που θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Παλέψαμε τόσο σκληρά και ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω.

Είναι ξεχωριστό αυτό που συμβαίνει. Θα απολαύσω αυτή τη μέρα. Είναι μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή με το τρόπαιο και όλους τους παίκτες και ολόκληρο τον σύλλογο. Χωρίς τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου δεν θα ήταν δυνατό. Απίστευτο.

Πρώτη σεζόν, 36 γκολ μέχρι στιγμής, κατάκτηση της Premier League κι έμειναν και δύο τελικοί , όχι κακό ξεκίνημα", ήταν τα λόγια του Νορβηγού.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ