ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χάλαντ: "Νομίζω πως ήταν οφσάιντ το δεύτερο γκολ μας, θα είχα θυμώσει πολύ αν ήμουν στη θέση της Φούλαμ"

Χάλαντ: "Νομίζω πως ήταν οφσάιντ το δεύτερο γκολ μας, θα είχα θυμώσει πολύ αν ήμουν στη θέση της Φούλαμ"
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έδωσε ρεσιτάλ ειλικρίνειας στο φινάλε του αγώνα με την Φούλαμ που βρήκε την Σίτι να επικρατεί 5-1 με δικό του χατ-τρικ, με τον Νορβηγό να εκφράζει την άποψη πως στο δεύτερο γκολ της ομάδας του υπήρχε οφσάιντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-1 της Φούλαμ στην 4η αγωνιστική της Premier League χάρη στο χατ-τρικ που πανηγύρισε ο Έρλινγκ Χάλαντ στο δεύτερο μέρος, ωστόσο οι Λονδρέζοι έφυγαν από το "Έτιχαντ" με έντονα παράπονα και αιτία ήταν μία φάση στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Τότε, με το σκορ στο 1-1, ο Άκε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση του Φόντεν από τα αριστερά, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για τον εκτεθειμένο Ακάντζι αλλά τον διαιτητή και τον VAR που εξέτασε τη φάση (σταμάτησε για πέντε λεπτά περίπου το ματς) να έχουν διαφορετική άποψη και να κατακυρώνουν το γκολ για τους πρωταθλητές.

Χάλαντ: "Νομίζω πως ήταν οφσάιντ το δεύτερο γκολ μας, θα είχα θυμώσει πολύ αν ήμουν στη θέση της Φούλαμ"
PRINT SCREEN

Η φάση αυτή έπαιξε αναμφίβολα ρόλο στη δυναμική με την οποία μπήκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος και ο Έρλινγκ Χάλαντ ρωτήθηκε για το αν θεωρεί πως το 5-1 αντιπρόσωπευε την εικόνα του αγώνα, με τον Νορβηγό να υποστήριζει -δίνοντας ρεσιτάλ αυθορμητισμού και ειλικρίνειας- πως υπήρχε οφσάιντ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

"Νομίζω πως ήταν οφσάιντ, αισθάνομαι άσχημα για την Φούλαμ. Εάν ήμουν στη θέση τους θα ήμουν έξαλλος και εγώ. Έτσι είναι τα πράγματα αλλά το συναίσθημα είναι απαίσιο", τόνισε αρχικά, ο οποίος ερωτηθείς επίσης για την απουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα από τον πάγκο (υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση), είπε:

"Φυσικά και είναι διαφορετικά χωρίς τον Πεπ, αλλά δουλεύουμε πάνω στα ίδια πράγματα. Έχουμε τηλεφωνικές συνομιλίες, επαφές μέσω Zoom. Ξέρουμε τι να κάνουμε".

Όσον αφορά στο ότι επέστρεψε στα γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια της Σίτι (ήταν άσφαιρος στα τέσσερα προηγούμενα ματς στο Έτιχαντ) πετυχαίνοντας μάλιστα χατ-τρικ, απάντησε: "Επέστρεψα, κανένα πρόβλημα. Είμαι πάντα πεινασμένος. Είναι μία νέα σεζόν και είμαι έτοιμος..."

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ