ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: Η περίεργη ρουτίνα, που ακολουθεί για να κοιμάται ξεκούραστα

Η περίεργη ρουτίνα που ακολουθεί ο Χάλαντ για να κοιμάται πιο ξεκούραστα
Η περίεργη ρουτίνα που ακολουθεί ο Χάλαντ για να κοιμάται πιο ξεκούραστα PRINT SCREEN

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι περιέγραψε στο podcast του Logan Paul "Impaulsive" τις νυχτερινές του συνήθειες προκειμένου να ξεκουράζεται περισσότερο.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν (2022-2023) και με 36 γκολ στην Premier League οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Αγγλίας. Ο 22χρονος Νορβηγός στην πρώτη του χρονιά στη Σίτι κατέκτησε το τρεμπλ και οι επιδόσεις του, του έδωσαν τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς στην Premier League.

Το μυστικό της καλής φυσικής κατάστασης του 22χρονου δεν βρίσκεται λοιπόν αποκλειστικά και μόνο στις πολλές ώρες προπόνησης που αφιερώνει καθημερινά για να παραμείνει σε φόρμα. Πέρα από την χάνιμπαλ διατροφή που ακολουθεί, η οποία περιλαμβάνει εντόσθια ζώων, συκώτια και καρδιές και "ωμό" γάλα, ακολουθεί και μία περίεργη ρουτίνα ύπνου.

Η ασυνήθιστη ρουτίνα που ακολουθεί ο επιθετικός των "πολιτών" περιλαμβάνει μία στοματική ταινία και μπλε γυαλιά που μπλοκάρουν το φως, τα οποία τα φοράει τρεις ώρες πριν τον ύπνο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Χάλαντ αποκάλυψε πως ο λόγος που κολλάει το στόμα του είναι για να μεγιστοποιήσει την αναπνοή από τα ρουθούνια, ενώ δήλωσε πως το φως που προέρχεται από τις ηλεκτρονικές συσκευές επηρεάζει τον ύπνο του, για αυτό και φοράει τα ειδικά μπλε γυαλιά.

Ο 23χρονος μίλησε για τις νυχτερινές του συνήθειες σε μια συνέντευξη με τον YouTuber, Logan Paul, στο podcast του "Impaulsive": "Νομίζω ότι ο ύπνος είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Στο να κοιμάσαι καλά, βοηθούν απλά πράγματα, όπως τα μπλε γυαλιά και το να κλείνεις όλα τα σήματα στην κρεβατοκάμαρα", είπε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής.

"Πρέπει να προσπαθήσεις να κολλήσεις με ταινία το στόμα σου. Κοιμάμαι με αυτό. Το να κάνεις πολλά πράγματα δεν είναι καλό, αλλά το να κάνεις μικρά πράγματα κάθε μέρα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αποδίδει πραγματικά."

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ SPORTS & GOSSIP VIRAL ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ