ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ για το ντέρμπι με την Τσέλσι: "Δεν είχα σκοράρει ποτέ ξανά με τις... μπάλες μου"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι απέναντι στην Γιουνάιτεντ | 29 Οκτωβρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι απέναντι στην Γιουνάιτεντ | 29 Οκτωβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πέτυχε με κάπως περίεργο τρόπο το δεύτερο γκολ του στη ματσάρα με την Τσέλσι, που έληξε 4-4, υποστηρίζοντας πως συνέβη για πρώτη φόρα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με τα γεννητικά του όργανα.

Αναμφίβολα η αναμέτρηση του Λονδίνου την Κυριακή (12/11) μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι ήταν ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου και της Premier League. Είχε οκτώ γκολ, δύο ανατροπές, και κανένα νικητή, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ σημείωσε δύο γκολ για τους Πολίτες, ανοίγοντας αρχικά το σκορ στο 25' από την άσπρη βούλα και ισοφαρίζοντας στη συνέχεια σε 2-2 στο 47'.

Ο Νορβηγός σταρ διακωμώδησε τον τρόπο με τον οποίο μπήκε το δεύτερο τέρμα του, αφού έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με ένα... ιδιαίτερο μέρος του σώματός του.

"Δεν έχω σκοράρει ποτέ ξανά με τις μπάλες. Άρα, είναι ορόσημο για μένα. Δεν το σκέφτομαι πολύ αν θα σπάσω το ρεκόρ του Κόουλ. Σκέφτομαι τη νίκη. Είμαστε στην κορυφή του πίνακα τώρα και τελικά δεν ήταν τόσο κακό το ξεκίνημα της σεζόν", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ