ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ για το ιστορικό γκολ του Αγκουέρο: "Τρέχαμε στο σαλόνι με τον μπαμπά μου και ουρλιάζαμε"

Ο Σέρχιο Αγκουέρο πανηγυρίζει το ιστορικό γκολ κόντρα στην ΚΠΡ
Ο Σέρχιο Αγκουέρο πανηγυρίζει το ιστορικό γκολ κόντρα στην ΚΠΡ PRINT SCREEN YOUTUBE

Μία από τις στιγμές που ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι το ιστορικό γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο που χάρισε στη Μάντσεστερ Σίτι το πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια, αποκαλύπτοντας πως έκανε τόσο τον ίδιο, όσο και τον πατέρα του, να τρέχουν ουρλιάζοντας.

Η 13η Μαΐου 2012 είναι μία συμβολική ημέρα για τον σύλλογο, αφού μία δεκαετία πριν η ομάδα τότε του Ρομπέρτο Μαντσίνι μπόρεσε να σπάσει την κατάρα και να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της Premier League έπειτα από 44 χρόνια.

Δράστης ο -μετέπειτα πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου- Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος ήταν κι εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 94' απέναντι στην ΚΠΡ, χαρίζοντας το τρίτο πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι μετά το 1968.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος τότε ήταν 12 χρονών, μίλησε στο Four Four Two για εκείνη τη στιγμή, αποκαλύπτοντας πως το γκολ του Αργεντινού έκανε τον ίδιο και τον πατέρα του, Αλφ - Ίνγκε Χάλαντ, να τρέχουν στο σαλόνι, ουρλιάζοντας.

"Το θυμάμαι τόσο καλά, σαν να ήταν χθες. Ήταν τρελό. Αυτή ήταν η στιγμή μας, αυτή ήταν η μέρα που ο σύλλογος έγινε πρωταθλητής.

Κάτσαμε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι, ο μπαμπάς μου ήταν εξίσου ενθουσιασμένος με εμένα. Η Σίτι έχανε από την ΚΠΡ των 10 παικτών. Είμαστε τεράστια φαβορί και χάνουμε. Είμαστε σε απόγνωση. Στη συνέχεια, όμως, μετά από 91 λεπτά ο Έντιν Τζέκο σκοράρει και αρχίζουμε να έχουμε ελπίδα, αλλά ο χρόνος είναι τόσο λίγος.

Το γκολ της νίκης ήταν τόσο περίεργο. Ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν στο έδαφος, αλλά με κάποιο τρόπο πέρασε την μπάλα στον Αγκουέρο. Κλείνει τα μάτια του και σουτάρει. Τρέλα. Εγώ και ο μπαμπάς μου, σηκωθήκαμε από τις θέσεις μας, και αρχίσαμε να τρέχουμε στο σαλόνι ουρλιάζοντας. Τι στιγμή".

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ