ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: "Είμαι εδώ να πετύχω κάτι που δεν έχει ξανακάνει η Σίτι"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι
Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ τόνισε ενόψει του τελικού Champions League με την Ίντερ ότι στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμα, δηλαδή να κατακτήσει το τρόπαιο της κορυφαίας διοργάνωσης,

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με 52 γκολ σε 52 παιχνίδια τη φετινή σεζόν είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια και προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεράσει η Ίντερ αν θέλει να στεφθεί στο τέλος της βραδιάς εκείνη πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μιλώντας πριν από τον τελικό του Champions League (10/06, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, MEGA, LIVE από SPORT24), ο Νορβηγός σταρ υποστήριξε ότι στόχος του να βοηθήσει τη Μάντσεστερ Σίτι να πετύχει κάτι που δεν έχει ξανακάνει.

"Το λες μόνος σου και είναι αλήθεια: η Σίτι κέρδισε την Premier League χωρίς εμένα, κέρδισε κάθε τρόπαιο χωρίς εμένα. Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να κάνω κάτι που δεν έχει ξανακάνει ο σύλλογος και θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Φυσικά και νιώθω πίεση. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν νιώθω.

Δεν διαβάζω τίποτα γιατί πιστεύω ότι θα τρελαινόμουν αν διάβαζα όλα όσα γράφουν", είπε ο Χάλαντ και πρόσθεσε:

"Δεν περίμενα να σκοράρω τόσα γκολ, αλλά έχασα πολλές ευκαιρίες, οπότε θα μπορούσα να είχα σκοράρει περισσότερα. Αυτή είναι η αλήθεια".

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΝΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ