ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χάλαντ: "Δεν εστιάζω στο σκοράρισμα, εντυπωσιακό το 7-0 και το 6-0"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ παρότι δεν σταματάει να σπάει τα κοντέρ στην Αγγλία τόνισε ότι δεν εστιάζει στο γκολ, ενώ χαρακτήρισε εντυπωσιακά τα τελικά σκορ στα δύο τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά το 7-0 επί της Λειψίας στο Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι επανέλαβε μία ευρεία νίκη, επικρατώντας αυτή τη φορά της Μπέρνλι με 6-0, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν ασταμάτητος σε ακόμα ένα ματς, καθώς σημείωσε χατ-τρικ από το 59ο λεπτό του αγώνα, το οποίο ήταν και το 6ο για τη φετινή σεζόν.

Ο Νορβηγός σταρ μιλώντας μετά το φινάλε τόνισε ότι η προσοχή του δεν εστιάζει στο γκολ.

"Δεν έχω θέσει κάποιο στόχο φέτος. Είμαι επιθετικός, μου αρέσει να βάζω γκολ, αλλά δεν εστιάζω στο σκοράρισμα, αλλά στο να έχω τις ευκαιρίες. Αν έχω τις ευκαιρίες, υπάρχει μια καλή ευκαιρία να σκοράρω.

Ήταν δύο καλά παιχνίδια, σημαντικά παιχνίδια τα τελευταία. Το 7-0 και το 6-0 πριν από το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες είναι εντυπωσιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάθε γκολ για την ομάδα σημαίνει πολλά.

Ήταν μια καταπληκτική νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή Μπέρνλι. Είμαι πολύ χαρούμενος και το επόμενο παιχνίδι μας είναι στο Γουέμπλεϊ.

Νομίζω ότι βρισκόμαστε στο σημείο της σεζόν όπου είμαστε στα καλύτερά μας. Φυσικά θα πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας όλη την ώρα, αλλά πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν τελικοί, κι αυτό ακριβώς κάναμε", είπε ο 22χρονος μετά το τέλος του αγώνα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ