SPORTS & GOSSIP

Χάλαντ: Αυτή είναι η 19χρονη εντυπωσιακή σύντροφος του σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Χάλαντ με την σύντροφό του
Ο Χάλαντ με την σύντροφό του THE MEGA AGENCY/VISUALHELLAS.GR

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν τα καταφέρνει μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην προσωπική του ζωή. Η σύντροφός του είναι άκρως σαγηνευτική.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ, πέρα από τα 52 γκολ που έχει σημειώσει με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έχει σκοράρει και στην προσωπική του ζωή. Όπως αναφέρει η "SUN" ο Σκανδιναβός φορ των "πολιτών" βιώνει τον απόλυτο έρωτα.

Εδώ και μερικούς μήνες, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε σχέση με την 19χρονη Ισαμπέλ Χάουσεγκ Γιόχανσεν.

Η Ισαμπέλ, που είναι επίσης ποδοσφαιρίστρια, εντάχθηκε στην τοπική νορβηγική ομάδα Μπραν, μόλις στα 5 της χρόνια. Μάλιστα, έτσι γνωρίστηκαν οι δύο τους. Το ζευγάρι μεγάλωσε μαζί στην ακαδημία, ενώ άρχισαν να βγαίνουν, όταν ο Νορβηγός σταρ αγωνιζόταν με την ομάδα της Ντόρτμουντ. Η αρχική τους φιλία, εξελίχθηκε σε σχέση.

Η καλλονή ποδοσφαιρίστρια, είναι γνωστή για την ομορφιά της στην Μπραν, στην οποία αγωνίζεται ακόμα. Η 19χρονη έχει ταξιδέψει τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Αγγλία, προκειμένου να δει τον αγαπημένο της και να περάσει κάποιες στιγμές μαζί του.

Ο Χάλαντ με την σύντροφό του
Ο Χάλαντ με την σύντροφό του THE MEGA AGENCY/VISUALHELLAS.GR


Το νεαρό ζευγάρι μάλιστα, έκανε κοινές διακοπές στην ηλιόλουστη Μαρμπέγια, στο διάλειμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον περασμένο Δεκέμβριο. Ενώ μαζί γιόρτασαν και την παραμονή της πρωτοχρονιάς σε ένα καλό εστιατόριο του Μάντσεστερ.

Ο Χάλαντ ήθελε ένα άτομο δίπλα του, το οποίο θα μπορούσε να νιώθει άνετα και έχει πλήρη εμπιστοσύνη. Όλα αυτά τα βρήκε στο πρόσωπο της νεαρής Νορβηγής αθλήτριας.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ