ΜΠΑΓΕΡΝ

Χάινκες: "Εγώ είμαι το αφεντικό στη Μπάγερν"

Χάινκες: "Εγώ είμαι το αφεντικό στη Μπάγερν"

Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιουπ Χάινκες με αφορμή το τάιμινγκ της πρόσληψης του Πεπ Γκουαρδιόλα από τη Μπάγερν Μονάχου.

Κριτική στη διοίκηση της Μπάγερν άσκησε ο Γιουπ Χάινκες σχετικά με το χρονικό σημείο που επέλεξε να ανακοινώσει την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία.

Ο προπονητής των "Βαυαρών" θα παραδώσει τα ηνία στον Ισπανό πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν, ωστόσο εξέφρασε την άποψη πως τα νέα για την έλευση του Γκουαρδιόλα στο Μόναχο αποπροσανατόλισαν την ομάδα.

" Θα ήταν καλύτερα αν (η ανακοίνωση) γινόταν στην ανάπαυλα του πρωταθλήματος. Πριν από τα Χριστούγεννα, πριν από τις γιορτές. Κι αυτό το λέω εξαιτίας της αναφοράς των μέσων ενημέρωσης, η κάλυψη των οποίων μπορεί να δημιουργήσει θέματα με την κάλυψη των καθημερινών υποχρεώσεων της ομάδας", υποστήριξε ο 67χρονος τεχνικός.

Η μεγαλύτερη φυσιογνωμία του συλλόγου, ο Φραντς Μπεκενμπάουερ υπερασπίστηκε την επιλογή της διοίκησης και το "θόρυβο" γύρω από την έλευση του Γκουαρδιόλα και εξέφρασε την κατανόηση του για τον Χάινκες.

Μέχρι να παραδώσει τα κλειδιά στον Γκουαρδιόλα ο Χάινκες σχολίασε " εγώ είμαι το αφεντικό εδώ. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως είμαι το αφεντικό. Έχω υπάρξει το αφεντικό σε όσες ομάδες κι αν έχω εργαστεί".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ