ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ζορκ: "Έχουμε πλάνο να συνεχίσουμε με τον Χάαλαντ τη νέα σεζόν"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Σεβίλλη
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Σεβίλλη 2021 BERND THISSEN/POOL VIA AP

Ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Ζορκ, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι το πλάνο για τη νέα σεζόν σχεδιάζεται με τον Έρλινγκ Χάαλαντ μέσα σε αυτό.

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Το όνομα του έχει συνδεθεί με ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ.

Πριν από κάποιες ημέρες ο Μίνο Ραϊόλα ταξίδεψε μαζί με τον πατέρα του παίκτη, Άλφι Χάαλαντ, και είχε μέσα σε ένα 24ωρο ραντεβού με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους για τον πελάτη του.

O Χάαλαντ έχει πάντως συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ έως το καλοκαίρι του 2024, με τους Γερμανούς να ζητούν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ποσό γύρω στα 150 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ με δηλώσεις του στο ARD Sportschau τόνισε ότι τα σχέδια της επόμενης χρονιάς γίνονται με τον Έρλινγκ Χάαλαντ σε αυτά.

"Μου αρέσει να παραμένω στην αρχική συμφωνία και στο πώς πήγαν οι συζητήσεις την περασμένη εβδομάδα. Έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο για να πάμε στη νέα σεζόν με την Έρλινγκ" σχολίασε χαρακτηριστικά.

Photo credits: © 2021 Bernd Thissen/Pool via AP

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ