ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

CEO Γιουβέντους: "Με την άφιξη του Βλάχοβιτς, ο Ντιμπάλα δεν ήταν πια στο επίκεντρο"

Ο Βλάχοβιτς με τον Ντιμπάλα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ στο Champions League
Ο Βλάχοβιτς με τον Ντιμπάλα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ στο Champions League © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν θα συνεχίσει στη Γιουβέντους μετά το τέλος της σεζόν, με τον CEO του ιταλικού συλλόγου να αναφέρει πως η απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς έφερε τον Αργεντινό επιθετικό σε δεύτερη θέση.

Ο κύβος ερρίφθη. Πάουλο Ντιμπάλα και Γιουβέντους διανύουν τους τελευταίους μήνες της συνεργασίας τους, έπειτα από την αδυναμία να βρεθεί η χρυσή τομή για την ανανέωση του παίκτη.

Οι εκπρόσωποι του Αργεντινού είχαν συνάντηση την Δευτέρα (21/3) με διοικούντες τον τορινέζικο σύλλογο, με τις δύο πλευρές να μην καταλήγουν σε συμφωνία. Ως εκ τούτου, στο τέλος της σεζόν ο Ντιμπάλα θα αποχωρήσει από το Τορίνο.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, υποστήριξε ότι θα ήταν ασέβεια προς τον παίκτη αν ο σύλλογος κατέβαζε την προσφορά, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως η απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς άλλαξε τις ισορροπίες.

"Η πιο σημαντική αλλαγή είναι ότι η Γιουβέντους δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του Πάουλο Ντιμπάλα. Με τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο, με την άφιξη του Βλάχοβιτς, η θέση του Πάουλο δεν ήταν πλέον στο επίκεντρο του πρότζεκτ. Γι' αυτό προτιμήθηκε αυτού του είδους η απόφαση.

Πλέον υπάρχουν διαφορετικές παράμετροι, κανείς όμως δεν αμφισβήτησε ποτέ την ικανότητα του Πάουλο. Κάναμε τις επιλογές μας τον Ιανουάριο. Θα ήταν εύκολο για τη Γιουβέντους να κάνει χαμηλή προσφορά, αλλά θα ήταν ασέβεια προς τον Πάουλο. Η απόφαση λήφθηκε. Η σημερινή συνάντηση ήταν φιλική, ξεκάθαρη και με σεβασμό".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ