ΙΤΑΛΙΑ

Calciomercato.it: "Ο Μανωλάς ζήτησε να γυρίσει στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός τού προσφέρει 4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο"

Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20
Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20 2019 AP PHOTO/JON SUPER

Στην αποκάλυψη πως ο Κώστας Μανωλάς πιέζει την Νάπολι να τον αφήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να του προσφέρει συμβόλαιο με 4 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες αποδοχές, προχώρησε η ιστοσελίδα "Calciomercato.it".

Όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου τόσο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι ζεστός για να κάνει το κόλπο γκρόσο και να φέρει πίσω στον Πειραιά τον Κώστα Μανωλά μετά από μία σπουδαία καριέρα του Έλληνα στόπερ στο Καμπιονάτο, με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Calciomercato.it" να έρχεται να δίνει μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα.

Και αυτό γιατί το εν λόγω μέσο υποστηρίζει μέσω κειμένου που έχει το χαρακτήρα του "αποκλειστικού" πως ο 30χρονος σέντερ μπακ πιέζει την διοίκηση της Νάπολι να του επιτρέψει να αποχωρήσει για να γυρίσει στην πατρίδα του και την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να του προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Διαβάστε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Calciomercato.it":

"Ο Κώστας Μανωλάς, μετά από δύο σεζόν στους ατζούρι, ζήτησε από την Νάπολι να μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 30χρονος (που στο συμβόλαιό του έχει διατηρήσει ένα ποσοστό εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων εικόνας του) έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει σπίτι του καθώς υπάρχουν και λόγοι οικονομικής φύσης (έχει οικονομικές δραστηριότητες σχετικές με τον τουρισμό).

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες ένα δυνατό ενδιαφέρον για τον γεννημένο στην Νάξο αμυντικό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές μας, η ομάδα του Πειραιά προσέφερε στον Μανωλά το ίδιο συμβόλαιο που έχει στην Νάπολι: 4 εκατομμύρια ευρώ σεζόν, δείχνοντας ένα ισχυρό ενδιαφέρον για να εξασφαλίσει τον παίκτη, με έναν πενταετές συμβόλαιο που ωθεί τον παίκτη να ζητήσει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η Νάπολι, προφανώς, είναι έτοιμη να ικανοποιηήσει τον Μανωλά. Το να απελευθερωθεί από ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια μπορεί να είναι μία καλή λύση για την πολιτική με τα χαμηλά συμβόλαια που θέλει να επιβάλλει ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέν΄τις.

Επιπλέον, έχει αποκτηθεί ο Ζουάν Ζεσούς για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Νάπολι", τονίζει αρχικά το εν λόγω μέσο.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι πολλά ενδέχεται να εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα του με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (η ιστοσελίδα αναφέρει λανθασμένα πως οι Πειραιώτες συμμετέχουν στο Champiosn League και πως αν προκριθούν στους ομίλους θα αλλάξουν τα δεδομένα), και καταλήγει ως εξής:

"Ο Ολυμπιακός μιλάει με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, που έχει εκπληκτική σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ιδιοκτήτη του ελληνικού συλλόγου. Η Νάπολι δεν μπορεί πάντως να κατέβει πολύ καθώς χρειάζεται τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει τον Μανωλά να αποχωρήσει από το ρόστερ του Σπαλέτι.

Εν τω μεταξύ, δεν προβλέπεται διαπραγμάτευση με τον Μαντί Καμαρά, τον μέσο που τις προηγούμενες εβδομάδες βρέθηκε στο στόχαστρο της ιταλικής ομάδας".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ