BUNDESLIGA

Bundesliga: Η Ουνιόν σταμάτησε την Μπάγερν, πέρασε πρώτη η Φράιμπουργκ

Ο Μάρσελ Ζάμπιτσερ της Μπάγερν μονομαχεί με τον Ραμί Κεντίρα της Ουνιόν για την Bundesliga 2022-2023 στο "Άλτε Φόρστερεϊ", Βερολίνο | Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Μάρσελ Ζάμπιτσερ της Μπάγερν μονομαχεί με τον Ραμί Κεντίρα της Ουνιόν για την Bundesliga 2022-2023 στο "Άλτε Φόρστερεϊ", Βερολίνο | Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν "κόλλησε" για δεύτερη σερί εβδομάδα στο 1-1, απέναντι στην Ουνιόν στο ντέρμπι των... πρώην πρωτοπόρων της Bundesliga, με συνέπεια εκτός από την Ντόρτμουντ να τις προσπεράσει και η Φράιμπουργκ έπειτα από 5 αγωνιστικές.

Ουνιόν και Μπάγερν έριζαν για την 1η θέση της Bundesliga πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι, όμως τελικά το 1-1 τις βρήκε αμφότερες χαμένες κατά δύο θέσεις, έπειτα από 5 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Βερολίνου αξιοποίησε την πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε με τον Σεράλντο Μπέκερ στο 12'. Η απάντηση των Βαυαρών ήταν άμεση με τον Γιόσουα Κίμιχ και στη συνέχεια είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, όμως όχι την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα.

Η είσοδος του Τόμας Μίλερ και του Σερζ Γκνάμπρι δεν έφερε αποτέλεσμα, με την Μπάγερν να χάνει ευκαιρίες και στο 2ο ημίχρονο, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει και να μένει για δεύτερη σερί αγωνιστική στο 1-1.

Η Φράιμπουργκ εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ισοπαλία και προσπέρασε τις δύο ομάδες, πιάνοντας την Ντόρτμουντ στην κορυφή. Για να συμβεί αυτό έπρεπε να προσφέρει μια χορταστική νίκη μέσα στο Λεβερκούζεν με 3-2.

Το γκολ του Κερέν Ντεμιρμπάι στο 16' ήταν ενδεικτικό της εικόνας του 1ου ημιχρόνου στην "Μπάιαρένα", όμως στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε έναν απίθανο ρυθμό, που ευνόησε τους φιλοξενουμένους. Ματίας Γκίντερ και Μίχαελ Γκρέγκοριτς είχαν κάνει την ανατροπή μέχρι το 50ό λεπτό, ο Πάτρικ Σικ με κεφαλιά ισοφάρισε στο 65', όμως ο Ρίτσου Ντόαν δεν άφησε στους γηπεδούχους να χαρούν, αφού ανέκτησε το προβάδισμα στο 71'.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ