ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημα στην Τζένοα ο Φετφατζίδης

Επίσημα στην Τζένοα ο Φετφατζίδης
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Seriea A, καθώς τον ανακοίνωσε επίσημα η Τζένοα και ο Ολυμπιακός. Στα 4.000.000€ η μεταγραφή, ενώ οι Πειραιώτες έχουν ποσοστό μεταπώλησης 25%. "Ευχαριστώ τον Β. Μαρινάκη που σεβάστηκε την επιθυμία μου", είπε ο Φέτφα. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Σ' ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, την Serie A, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Φετφατζίδης, με την φανέλα της Τζένοα.

Οι Γενοβέζοι είχαν κάνει αρχικά πρόταση στους Πειραιώτες που δεν τους ικανοποίησε, όμως επανήλθαν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών με βελτιωμένη προσφορά.

Η δίψα των Ιταλών για να αποκτήσουν τον 23χρονο μεσοεπιθετικό ήταν μεγάλη και τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν το πολυπόθητο "ναι" από τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Μεγάλο και σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή έπαιξε σίγουρα και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ο "Φέτφα" ήθελε να συνεχίσει την καριέρα στην Ιταλία κι αυτό τελικά θα συμβεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα πάρει 4.000.000€ για την παραχώρηση ενός ποδοσφαιριστή που βγήκε από τα σπλάχνα του, ενώ θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης 25%.

Ο ίδιος ο "Φέτφα" θα αμείβεται με 500.000€ ετησίως και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ιταλία. Αυτό το διάστημα άλλωστε έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας και από την άλλη εβδομάδα θα γίνει κάτοικος Γένοβας.

Επίσημα στην Τζένοα ο Φετφατζίδης

Την μεταγραφή ανακοίνωσε πρώτα η Τζένοα, έχοντας τίτλο του κειμένου " Φετφατζίδης, το τελευταίο χτύπημα", ενώ ανέφερε πως: " Η Τζένοα ανακοινώνει ότι απέκτησε από τον Ολυμπιακό τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Φετφατζίδη".

Μετά από λίγη ώρα την μεταγραφή ανακοίνωσε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον 23χρονο μεσοεπιθετικό: " H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Φετφατζίδη στην Τζένοα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στο Γιάννη Φετφατζίδη κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

"Ο Μαρινάκης σεβάστηκε την επιθυμία μου"

Επίσημα στην Τζένοα ο Φετφατζίδης
INTIME SPORTS

Από την πλευρά του ο Γιάννης Φετφατζίδης έκανε δηλώσεις για την μεταγραφή του, ευχαριστώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού που σεβάστηκαν την επιθυμία του να παίξει στην Serie A, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού που σεβάστηκε την προσωπική μου επιθυμία να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό. Και εννοώ απόλυτα τον όρο οικογένεια, αφού ο Ολυμπιακός στη μέχρι τώρα πορεία μου δεν ήταν μόνο η ομάδα μου αλλά η δεύτερη οικογένεια μου. Γι αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ομάδα διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων μου.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να συνεχίζει σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπως το Καμπιονάτο, ένας παίκτης όπως εγώ που προέρχομαι από τα σπλάχνα του συλλόγου, από τα τμήματα υποδομής, που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν υποδειγματικά.

Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου την καλύτερη δυνατή συνέχεια και να πετύχουμε όλους τους στόχους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη τόσων χρόνων που ήταν, είναι και θα είναι αμοιβαία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ