ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία - Bild: "Η UEFA θα ακυρώσει τα ματς της Λειψίας με την Σπαρτάκ στέλνοντας στους 8 του Europa τη γερμανική ομάδα"

Οι άσοι της Λειψίας, Ντάνι Όλμο και Γιουσούφ Πόουλσεν πανηγυρίζουν το έκτο γκολ κόντρα στη Χέρτα σε παιχνίδι της Bundesliga
Οι άσοι της Λειψίας, Ντάνι Όλμο και Γιουσούφ Πόουλσεν πανηγυρίζουν το έκτο γκολ κόντρα στη Χέρτα Ⓒ 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία φέρνει τα πάνω-κάτω και στον αθλητισμό, με την Bild να αποκαλύπτει πως η UEFA θα πάρει την απόφαση να μην παίξει η Λειψίας με την Σπαρτάκ Μόσχας και να προκριθούν άνευ αγώνων στους 8 του Europa οι Γερμανοί.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μετά την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να εισβάλλει η Ρωσία στη γειτονική χώρα έχει προκαλέσει σεισμικές δονήσεις σε όλη την υφήλιο, με τους εκπροσώπους της Ρωσίας σε αθλητικό επίπεδο να είναι πλέον στα σχοινιά.

Πολλές είναι ήδη οι εθνικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες ευρωπαϊκών χωρών που έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν απέναντι στην Ρωσία ενώ όλα δείχνουν πως σε εξαιρετικά δεινή θέση είναι και η μοναδική εκπρόσωπος πλέον της Ρωσίας στα Κύπελλα Ευρώπης τη φετινή σεζόν, Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι Μοσχοβίτες πήραν το εισιτήριο για τους 16 του Europa League ως πρώτοι από τη φάση των ομίλων και έχουν κληρωθεί να αναμετρηθούν με την Λειψία με φόντο τα προημιτελικά, όμως τα τελευταία ρεπορτάζ τούς θέτουν νοκ-άουτ.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η γερμανική Bild"η UEFA θα ακυρώσει εντός της ημέρας τα παιχνίδια της Λειψίας με την Σπαρτάκ και δεν θα πάρει τη θέση των Μοσχοβιτών κάποια άλλη ομάδα, με το σύλλογο της Bundesliga να πρέπει να θεωρείται πως βρίσκεται ήδη στην προημιτελική φάση".

"Συνεχίζουμε να είμαστε σε στενή επαφή με τις ομοσπονδίες και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην UEFA και στην απόφασή τους. Υποθέτουμε ότι οι αγώνες θα ακυρωθούν', δήλωσε στο γερμανικό μέσο ο ιδιοκτήτης της Λειψίας, Όλιβερ Μίντζλαφ.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ