ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Bild: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει 118 εκατ. ευρώ για τον Χάλαντ"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τον Άγιαξ στο Champions League
Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τον Άγιαξ στο Champions League © 2021 PETER DEJONG / AP IMAGES

Ο Ραλφ Ράνγκνικ, που θα αναλάβει αρχικά χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχεδιάζει την απόκτηση του Έριλινγκ Χάλαντ, με τον αγγλικό σύλλογο να ετοιμάζει προσφορά ύψους 118 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την Bild.

Η άφιξη του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει τον Έρλινγκ Χάλαντ προτεραιότητα στη μεταγραφική λίστα των Κόκκινων Διαβόλων για την επόμενη σεζόν. Ο Νορβηγός σταρ της Ντόρτμουντ αποτελεί ένα από τα πιο "hot" ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι, με τη Ρεάλ να αποκτά πλέον και μεγάλο ανταγωνισμό από την Αγγλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, ο μεγάλος του στόχος για την επόμενη σεζόν είναι ο Χάλαντ, με την ομάδα να εξετάζει ήδη την περίπτωσή του και να ετοιμάζει προσφορά ύψους 118 εκατομμυρίων ευρώ.

Άλλωστε, ο Γερμανός κόουτς, που θα βρίσκεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν και αργότερα θα αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, και στις δύο θέσεις θα έχει τον τελευταίο λόγο για τις μεταγραφές.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ