BEST TOUCH CONTEST

Best touch contest: Η Ισπανία αποκλείστηκε, αλλά ο Ρόδρι μπορεί να πάρει την πρωτιά με τρία ματς λιγότερα

Spain's Rodri reacts during the World Cup round of 16 soccer match between Morocco and Spain, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Spain's Rodri reacts during the World Cup round of 16 soccer match between Morocco and Spain, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Abbie Parr) AP

Το SPORT24 διοργάνωσε τον καλύτερο διαγωνισμό του Μουντιάλ και σου ζήτησε να μαντέψεις τον παίκτη που κάνει τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα. Ποιος θα πιάσει τον Ρόδρι που ξέφυγε;

Η φάση των 16 ολοκληρώθηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι 32 ομάδες έγιναν 16, πλέον έμειναν 8 και όλοι κοιτάζουν προς το τρόπαιο, νιώθουν να το αγγίζουν.

Πριν την έναρξη του τουρνουά, το SPORT24 σας ζήτησε να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό powered by BWIN. Δεν σας ζητήσαμε να βρείτε τον τελικό νικητή, ούτε τον πρώτο σκόρερ.

Η ερώτηση ήταν "ποιος παίκτης θα κάνει στο Μουντιάλ τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα;" Σας ζητήσαμε να τον μαντέψετε και στο τέλος της διοργάνωσης δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε τους παίκτες που προηγούνται με την ολοκλήρωση της φάσης των 16, σύμφωνα με την Opta.

Οι παίκτες με τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα στο Μουντιάλ
Οι παίκτες με τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα στο Μουντιάλ

Ο Ρόδρι το τερμάτισε. Ο Ισπανός ήταν μακράν πρώτος μετά τη φάση των ομίλων, με 481 ενέργειες με την μπάλα. Ήρθε η φάση των 16 και ο Πέδρι είχε 235(!) touches, εκμεταλλευόμενος την τεράστια κατοχή της Ισπανίας και το γεγονός πως το ματς πήγε στην παράταση, άρα είχε 30 λεπτά παραπάνω.

Και τώρα βρισκόμαστε μπροστά στο εξής εκπληκτικό. Ο παίκτης που προηγείται έχει αποκλειστεί μετά από τέσσερα ματς. Όσοι τον κυνηγούν έχουν τη δυνατότητα να παίξουν επτά παιχνίδια, αν η ομάδα τους φτάσει στους τέσσερις.

Αρκούν για να τον φτάσουν; Ο αμέσως επόμενος παίκτης που συνεχίζει στη διοργάνωση είναι ο Ντε Πολ και ακολουθούν Μπρόζοβιτς, Οταμέντι και Στόουνς. Η μικρότερη απόσταση από τον Πέδρι είναι αυτή του Ντε Πολ, 267 ενέργειες με την μπάλα.

Ο Αργεντινός έχει τη δυνατότητα να την καλύψει, αλλά θα πρέπει η Αργεντινή να περάσει την Ολλανδία και ο Ντε Πολ να παίξει σε όλα τα παιχνίδια.

Είναι μάλλον δεδομένο πως αν αποκλειστούν Αργεντινή, Κροατία και Αγγλία, τότε κανείς παίκτης δεν θα έχει τη δυνατότητα να πιάσει τον Ρόδρι.

Το προβάδισμα είναι μεγάλο, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Ραντεβού μετά τους αγώνες των 8, όταν και θα δούμε το νέο Top10 που θα έχει διαμορφωθεί με τα πρώτα νοκ-άουτ, στον μεγάλο διαγωνισμό powered by BWIN.

TAGS BEST TOUCH CONTEST ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ