ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοτρολάρεται ο Νεϊμάρ: "Δεν έχω πάρει κιλά, απλά η φανέλα ήταν large"

Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας κόντρα στη Χιλή στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας κόντρα στη Χιλή στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου © 2021 CLAUDIO REYES/AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ απάντησε στα social media σε όσους σχολιάζουν τη φυσική κατάσταση και τα κιλά του, τονίζοντας πως δεν έχει παχύνει, αλλά το νούμερο της φανέλας που φορούσε στο Χιλή - Βραζιλία τον αδικούσε.

Για ακόμα μία φορά ο Νεϊμάρ βρέθηκε στο επίκεντρο και δέχθηκε έντονη κριτική για τη φυσική του κατάσταση, αλλά και τα κιλά που φαίνεται να κουβαλά από τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ο ίδιος βέβαια, δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη, τονίζοντας πως δεν έχει παχύνει.

Τον Αύγουστο είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες του Βραζιλιάνο σταρ, οι οποίες τον δείχνουν με κάποια παραπανίσια κιλά. Αυτό ήταν αρκετό για να στηθεί "πάρτι" στα social media, με τον Νεϊμάρ να σχολιάζεται και να κατακρίνεται έντονα για τη φυσική του κατάσταση, αλλά και το ότι βρίσκεται εκτός φόρμας.

Ωστόσο, τα "άκουσε" ξανά έπειτα από την εμφάνισή του στο 1-0 της Βραζιλίας επί της Χιλής για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Αυτή τη φορά, ο 29χρονος απάντησε μέσω social media με χιουμοριστική διάθεση, κατηγορώντας για την εικόνα του το μέγεθος της φανέλας που φορούσε.

"Η φανέλα ήταν large, είμαι στο βάρος μου. Στο επόμενο παιχνίδι θα ζητήσω medium", έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram story του ο Βραζιλιάνος σταρ.

Το story του Νεϊμάρ που αυτοτρολάρεται για τα κιλά του
Το story του Νεϊμάρ που αυτοτρολάρεται για τα κιλά του PRINT SCREEN INSTAGRAM: NEYMAR
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ