ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό

Real Madrid Cristiano Ronaldo warms up before a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid Cristiano Ronaldo warms up before a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Η Κάθριν Μαγιόργκα, είναι τελικά η 34χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορεί τον σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, ότι την βίασε το 2009 σε σουίτα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας. Σοκάρουν τα λόγια που φέρεται να είπε ο Πορτογάλος μετά το περιστατικό.

Το 2017 η Κάθριν Μαγιόργκα, παρουσιαζόμενη ως "Κυρία Κ." έκανε καταγγελία κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο στις Αρχές υποστηρίζοντας ότι ο Πορτογάλος σταρ τη βίασε σ' ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια της προσέφερε 375.000 δολάρια για ν' αγοράσει τη σιωπή της.

Η "Κυρία Κ.", πλέον, δεν υπάρχει. Υπάρχει η 34χρονη, Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία μίλησε στον Spiegel, αποκαλύπτοντας παράλληλα την ταυτότητάς της.

Σύμφωνα με την Μαγιόργκα, ο Ρονάλντο την βίασε παρά φύσιν κι αφού ολοκλήρωσε την πράξη φέρεται να γονάτισε και να μονολόγησε σαν από ταινία θρίλερ τα εξής λόγια: " Κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ' αυτό το 1%..."

Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό

Από την πλευρά του Ρονάλντο, δεν γίνεται αποδεκτή καμία από τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι η γυναίκα κοιμήθηκε με τον Πορτογάλο συναινετικά κι όχι κατόπιν πίεσης. Επίσης, μέχρι κι αυτή τη στιγμή, κανείς από τους νομικούς εκπροσώπους του CR7 δεν έχει τοποθετηθεί ως προς την δημοσιοποίηση του ονόματος της Κάθριν Μαγιόργκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Spiegel είχε ασχοληθεί με το θέμα και πριν από 1,5 χρόνο και τώρα έβγαλε τ' όνομά του φερόμενου ως θύματος με μία αποκλειστική συνέντευξη.

Βέβαια, η ουσία του πράγματος είναι πότε κι αν θα τοποθετηθεί εκ νέου ο Ρονάλντο για το περιστατικό που κοντεύει να συμπληρώσει δεκαετία, αλλά τώρα κορυφώνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ