ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αυτά ισχύουν για Παυλίδη και Ρεν

Αυτά ισχύουν για Παυλίδη και Ρεν
EUROKINISSI

Δεδομένο το ενδιαφέρον της Ρεν για τον Βαγγέλη Παυλίδη, αναληθές πως έχει ως τώρα καταθέσει οποιαδήποτε πρόταση στην ΑΖ για την αγορά του -πόσο μάλλον μόλις 10 εκατομμυρίων- και τα περιθώρια που έχει η γαλλική ομάδα, οικονομικά και χρονικά ώστε να κινηθεί με σοβαρές πιθανότητες για τον διεθνή στράικερ.

Δημοσιεύματα το Σάββατο σε Γαλλία και Ιταλία αποκάλυπταν ενδιαφέρον της Ρεν για τον Βαγγέλη Παυλίδη, προσθέτοντας μάλιστα πως έχει κατατεθεί και προφορική πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ για τον διεθνή επιθετικό. Το πρώτο ισχύει. Το δεύτερο όχι. Και ούτε θα μπορούσε.

Η γαλλική ομάδα είναι στην αγορά αναζητώντας επιθετικό. Ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τον Αρνό Καλιμουεντό, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με ενδεχόμενη φυγή του να καθιστά ακόμη πιο ισχνή στελεχιακά την γραμμή κρούσης της ομάδας της Βρετάνης.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρεν, ο Φλοριάν Μορίς και ο επικεφαλής του scouting, Ζερόμ Μπονισέλ, μετέτρεψαν (και) την τρέχουσα σεζόν το Άλκμααρ σε δεύτερο "σπίτι" τους για χάρη του "Παύλι", ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους. Άμεσα. Για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ενημερωμένοι AZ και Παυλίδης

Τόσο η ΑΖ όσο και ο αρχισκόρερ της Eredivisie είναι ενήμεροι για τα παραπάνω, αναμένοντας πρωτοβουλίες από μεριάς Ρεν. Δεν έχουν παρθεί ως τώρα. Επ’ ουδενί, μια ομάδα και το επιτελείο της, ενδελεχώς πληροφορημένοι για τα πάντα αναφορικά με τον βασικό τους στόχο, να μην γνωρίζουν τις αξιώσεις της ομάδας που αγωνίζεται και πως αυτές, εν προκειμένω, ακατέβατα φτάνουν τα 25 εκατομμύρια.

Ούτε και να μην γνωρίζουν πως το καλοκαίρι η ΑΖ απέρριψε προτάσεις 14 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανόμενων των μπόνους) από την Στουτγάρδη και δεν συζήτησε καν στο παρά ένα της τότε μεταγραφικής περιόδου τα 15 εκατομμύρια που έβαλε η Μίλαν στο τραπέζι (σ.σ. οι "ροσονέρι" είναι πάντα στο παιχνίδι, γνωστό μέσω του SPORT24, επί του παρόντος όμως τελείως άφαντοι).

Μάταιο συνεπώς -και δεν υπάρχουν μάταια στις μεταγραφικές υποθέσεις- να έχει κατατεθεί τέτοια πρόταση όπως αυτή που παρουσιάστηκε στις χτεσινές αναφορές (προσπερνώντας τελείως το "προφορική" με το οποίο χαρακτηρίστηκε). Έτσι κι αλλιώς, υπό καμία μορφή, τίποτα δεν έχει φτάσει στα χέρια του τεχνικού διευθυντή του ολλανδικού συλλόγου, Μαξ Χάουμπερτς.

Ο χρόνος για τη Ρεν μετράει αντίστροφα

Θα φτάσει; Πιθανότατα. Αυτή άλλωστε είναι και η σχετική ενημέρωση που υπάρχει προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Θα είναι αρκετή; Αν στην -βαθύπλουτη λόγω ευμάρειας του ιδιοκτήτη της- Ρεν αποφασιστεί πως οι αξιώσεις της ΑΖ ανταποκρίνονται σε όσα οι ίδιοι έχουν κατά νου να διαθέσουν, τότε ναι, μπορούν 100% να ανταποκριθούν σε όποιες απαιτήσεις.

Διαφορετικά, όπως άλλωστε έχει αποδείξει και στο παρελθόν η στάση της ΑΖ και των επιτελών της, δεν θα προχωρήσει το παραμικρό. Όπως επίσης και αν υπάρξει καθυστέρηση στην ουσιαστική εμφάνιση της Ρεν, μιας και δύσκολα (αν όχι απίθανο) να συναινέσει η ολλανδική ομάδα στην πώληση του πιο κομβικού ποδοσφαιριστή της, μεσούσης της σεζόν, ακόμη και αν ικανοποιηθεί οικονομικά, χωρίς να έχει τον χρόνο να βρει και να αποκτήσει αντικαταστάτη.

Η κλεψύδρα έχει γυρίσει λοιπόν και ο χρόνος για τη Ρεν μετράει αντίστροφα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ