ΑΕΚ

Αυστηρή προειδοποίηση Δέλλα στους παίκτες

Αυστηρή προειδοποίηση Δέλλα στους παίκτες
INTIME SPORTS

Τσιρίλο, Πόποβιτς, Πλατέλλας και Ντακόλ έδωσαν κανονικά το παρών στη σημερινή (28/8) προπόνηση συμμετέχοντας σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Το ξεκάθαρο μήνυμα του Δέλλα προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Τα 4 νέα αποκτήματα της Ένωσης βρέθηκαν σήμερα στα Σπάτα για να πάρουν μέρος στην προπόνηση της ομάδας μετά το διήμερο ρεπό που είχε χορηγήσει ο Δέλλας στους παίκτες του.

Ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα μαζί με τους υπόλοιπους και δείχνουν έτοιμοι να πάρουν λεπτά συμμετοχής στο Σαββατιάτικο (31/8) φιλικό με την Καλλιθέα.

Όσον αφορά στην ομιλία του ο Δέλλας προς τους παίκτες, ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας πως οι απαιτήσεις της ομάδας είναι αρκετά υψηλές και θα συνεχίσουν όσοι αντέχουν.

«Η ομάδα έχει μεγάλες απαιτήσεις από όλους εσάς. Περιμένει πολύ περισσότερα πράγματα. Θα πρέπει όλοι μαζί να προχωράμε μπροστά και όχι κάποιοι να μένουν στάσιμοι. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει, θα μείνει πίσω. Όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες, θα έχει πρόβλημα. Και δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Αυτό να το ξέρετε», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού προς τους παίκτες.

Στην προπόνηση ο υιός Μελισσανίδης

Το παρών στη σημερινή(28/8) προπόνηση έδωσε ο γιος του Μελισσανίδη, Γιώργος επιθεωρώντας το προπονητικό και τους χώρους συνοδεία του Βασίλη Δημητριάδη.

Ο Γιώργος Μελισσανίδης κατέφθασε στα Σπάτα μισή ώρα μετά την έναρξη της προπόνησης μέρος της οποίας παρακολούθησε. Στη συνέχεια επιθεώρησε όλους τους χώρους του προπονητικού μαζί με τον Δημητριάδη προφανώς για να σχηματίσει μια πλήρη εικόνα φτάνοντας μέχρι και τα αποδυτήρια όπου και συνάντησε προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ