ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αυγενικού: "Απάντηση αλλιώς αποχωρούμε"

Αυγενικού: "Απάντηση αλλιώς αποχωρούμε"
Εργοτέλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διορία έως τη Δευτέρα (11/1) έδωσαν στη διοίκηση του Εργοτέλη οι ποδοσφαιριστές, την οποία αν δεν λάβουν ο καθένας θα τραβήξει το δρόμο του και η ομάδα θα αποσυρθεί από τη Football League.

Ο Εργοτέλης βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί και μετά το 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Μιχάλης Αυγενικού αποκάλυψε ότι η διορία των ποδοσφαιριστών προς τη διοίκηση εκπνέει τη Δευτέρα (11/01).

Αν δεν λάβουν μια τελική απάντηση σε ό,τι αφορά στην τακτοποίηση των οικονομικών, τότε όλα δείχνουν πως η ομάδα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. "Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καρδίτσα σήμερα. Ξέραμε ότι θα βάλουν πολύ δύναμη και πολύ τρέξιμο. Βάλαμε κι εμείς τα ίδια στοιχεία στο παιχνίδι μας.

Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, και οι δύο ομάδες μπορούσαν να πετύχουν γκολ. Για εμάς ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι. Έχουμε δώσει διορία στη διοίκηση της ομάδας μέχρι αύριο να έχουμε μία τελική απάντηση. Εάν δεν παρουσιαστεί κάποιος να μας δώσει αυτή την απάντηση θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα. Ήδη έχουμε κάνει πολύ υπομονή και υπερπροσπάθεια επειδή φτάσαμε μέχρι εδώ και με τις συνθήκες που έχουμε έρθει" ανέφερε ο μέσος του Εργοτέλη.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ