ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Αυγενάκης: "Αναμένουμε από ΚΕΔ/ΕΠΟ να εξασφαλίσει τους καλύτερους διαιτητές"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στη διάρκεια της κλήρωσης της Super League | 25 Ιουλίου 2022
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στη διάρκεια της κλήρωσης της Super League | 25 Ιουλίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο υφυπουργούς Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτησή του στο Twitter τόνισε πως η ομαλή διεξαγωγή των playoffs είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καζάνι που βράζει και η σημερινή (12:00, LIVE από το SPORT24) συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στα playoffs με τους Στίβεν Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο θα καθορίσει πολλά για το πώς θα πορευτούμε από 'δω και πέρα.

Ενόψει της συνάντησης, ανάρτηση στο Twitter έκανε ο υφυπουργούς Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κάλεσε ΚΕΔ/ΕΠΟ να εξασφαλίσει τους καλύτερους διαιτητές για την ολοκλήρωση του συναρπαστικού πρωταθλήματος

"Η ομαλή διεξαγωγή των play off είναι αδιαπραγμάτευτη. Για τη διοργάνωσή τους η Πολιτεία διασφαλίζει όσα ο εποπτικός της ρόλος επιτάσσει, σε συνεργασία με τις ΠΑΕ. Αναμένουμε από ΚΕΔ/ΕΠΟ να εξασφαλίσει τους καλύτερους διαιτητές για την ολοκλήρωση του συναρπαστικού πρωταθλήματος" ανέφερε στη δημοσίευσή του.

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΠΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ