ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αβραμόπουλος: "Περιμένω να βγούμε στην εξάδα"

Αβραμόπουλος: "Περιμένω να βγούμε στην εξάδα"
INTIME SPORTS

Ο 19χρονος μέσος Βαγγέλης Αβραμόπουλος, πιστεύει πως ο Αγροτικός Αστέρας θα είναι στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, για τους στόχους του Αγροτικού Αστέρα, αλλά και τους δικούς του μίλησε ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος.

Ο 19χρονος μέσος της ομάδας του Ευόσμου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τονίζοντας πως περιμένει μια ευκαιρία να την αρπάξει από τα... μαλλιά και πως η ομάδα του στο τέλος θα είναι στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος:

Νιώθεις απογοητευμένος από την τελευταία σας εμφάνιση και την εξέλιξη του αγώνα με τη Λιβαδειά; " Από την εξέλιξη ναι, από την εμφάνιση όχι βέβαια! Η εμφάνιση της ομάδας ήταν τουλάχιστον ικανοποιητική, αλλά όσο καλοί και να ήμασταν δε θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα παίζοντας εναντίον δώδεκα!

Όπως και να έχει, έχουμε ήδη αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο μέσα στο Θρασύβουλο. Εξάλλου, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και είμαι σίγουρος, ότι θα δείξουμε στη διάρκεια του Πρωταθλήματος την ποιότητα και τη δυναμική μας
".

Το να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη εξάδα και να συμμετέχει στα play off θεωρείς, ότι είναι εύκολο; " Τίποτα δεν είναι εύκολο. Αλλά είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε το τι αξίζουμε. Ο φετινός Αστέρας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ανταγωνιστικού αυτού Πρωταθλήματος και αυτό, που πρέπει να κάνουμε είναι να αρπάξουμε την ευκαιρία, που μας δίνετε και να πετύχουμε το κάτι παραπάνω".

Είσαι από τα νεαρότερους ποδοσφαιριστές του φετινού Αγροτικού Αστέρα. Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος; " Περιμένω να μου δοθεί η ευκαιρία και να την αρπάξω ...από τα μαλλιά, που λένε! Αυτό, που θέλω, είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο. Και επειδή ο στόχος μου είναι ο στόχος της ομάδας, περιμένω να βγούμε στην εξάδα".

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ