AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πέτυχαν την πρώτη νίκη στο διπλό σε Grand Slam

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning a point against Quentin Halys of France during their first round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 16, 2023. (AP Photo/Dita Alangkara)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning a point against Quentin Halys of France during their first round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 16, 2023. (AP Photo/Dita Alangkara) 2023 AP PHOTO/DITA ALANGKARA

Μια ιστορική νίκη σημείωσαν ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, καθώς επικράτησαν των Ραμάναθαν - Ρέγες Βαρέλα με ανατροπή και πέρασαν στον δεύτερο γύρο του διπλού στο Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την πορεία του και στο διπλό του Australian Open μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, καθώς επικράτησαν των Ραμάναθαν και Ρέγες Βαρέλα με 2-1 σετ και μάλιστα με ανατροπή 3-6, 7-5, 6-3.

Η συγκεκριμένη μονομαχία διήρκησε πάνω από δύο ώρες και είναι η πρώτη νίκη που πέτυχαν τα δύο αδέρφια σε Grand Slam. Επόμενοι αντίπαλοί τους θα είναι οι Κούλχοφ/Σκάπσκι που είναι και οι επικεφαλής του ταμπλό.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ