ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατζέντης Μπλάνκο: "Θα επιλέξει μια από τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό"

Ατζέντης Μπλάνκο: "Θα επιλέξει μια από τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Για πρώτη φορά υπήρξε τοποθέτηση του ατζέντη του, Ντομίνγκο Μπλάνκο, Ουριέλ Πέρεζ, στο TyC Sports τα ξημερώματα της Τετάρτης και τόνισε πως ο πελάτης του θα φύγει από την Αργεντινή και θα παίξει σε ομάδα του εξωτερικού, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει στη γωνία.

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο παραμένει σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό και έχει έναν και μοναδικό άξονα διαπραγμάτευσης. Την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του, οι οποίοι ως γνωστόν απ’ τη στιγμή που είναι ελεύθερος ο πελάτης τους, αξιώνουν ένα υψηλότατο "πριμ υπογραφής" που φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ως εκ τούτου, το όλο θέμα έγκειται στις προθέσεις του τριφυλλιού και μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει για να εξασφαλίσει την υπογραφή του 27χρονου δημιουργικού μέσου. Πάντως, για πρώτη φορά μίλησε ο ατζέντης του, Ουριέλ Πέρεζ στο TyC Sports, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

"Ο Μπλάνκο δεν θα αγωνιστεί σε αργεντίνικο σύλλογο, έχει προτάσεις από το εξωτερικό και θα επιλέξει μία από αυτές παρά την φημολογία", σχολίασε ο Πέρεζ. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, ο Μπλάνκο έχει προτάσεις από την Βραζιλία, το Εκουαδόρ και το MLS.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ