ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατζέντης Λεονάρντο Καμπάνα: "Ο Ολυμπιακός και μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας έκαναν πρόταση για τον παίκτη"

Inter Miami forward Leonardo Campana celebrates his goal with forward Lionel Messi (10), who assisted, during the second half of an MLS soccer match, Sunday, Sept. 3, 2023, in Los Angeles. (AP Photo/Ryan Sun)
Ο Λεονάρντο Καμπάνα πανηγυρίζει ένα γκολ που πέτυχε με τον Μέσι @ 2023 RYAN SUN / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός ήταν ανάμεσα στις ομάδες που κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού της Ίντερ Μαϊάμι, Λεονάρντο Καμπάνα, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Τσάλο Βάργκας.

Ο ατζέντης του Λεονάρντο Καμπάνα, Τσάλο Βάργκας, συνέδεσε το όνομα του Ολυμπιακού με τον 23χρονο φορ από το Εκουαδόρ (ύψους 1.88) που αγωνίζεται στην Ίντερ Μαϊάμι ως συμπαίκτης των Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες, Σέρτζιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Studio Futbol (Μέσο στο Εκουαδόρ) ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι αλλά και μεγάλες ομάδες από τη Βραζιλία κατέθεσαν πρόταση για να τον αποκτήσουν, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Την περσινή σεζόν ο Καμπάνα έπαιξε 37 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ίντερ Μαϊάμι έχοντας απολογισμό 11 γκολ. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του MLS έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2027 (συν οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο). Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας 15 συμμετοχές, χωρίς κάποιο γκολ.

Οι δηλώσεις του Τσάλο Βάργκας για Καμπάνα και Ολυμπιακό:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ