ΝΑΠΟΛΙ

Ατζέντης Κβαρατσχέλια: "Φυσικά υπάρχει ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα και Παρί"

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο ατζέντης του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, Βλάντιμιρ Τσετβέρικ, επιβεβαίωσε πως ο Γεωργιανός σταρ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα και Παρί, και όλα θα ξεκαθαρίσουν τον Μάιο.

Το όνομα του Κβίτσα Κβαρατσχέλια έχει συνδεθεί με μεγάλα κλαμπς, όπως η Μπαρτσελόνα και η Παρί. Πράγμα φυσιολογικό, καθώς οι δυνατότητες και οι ικανότητες του Γεωργιανού σταρ είναι τεράστιες.

Το συμβόλαιό του με τη Νάπολι λήγει το 2027, ωστόσο έχει ήδη ανοίξει... συζήτηση. Ο ατζέντης του, Βλάντιμιρ Τσετβέρικ, μίλησε στην ρωσική ιστοσελίδα "Championship" και ρωτήθηκε για το εάν υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον από Μπάρτσα και Παρί.

"Φυσικά, υπάρχουν επίσης προσφορές για τον Κβίτσα από τα κορυφαία κλαμπς. Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχουν προσφορές. Όλα θα γίνουν πιο καθαρά τον Μάιο" ανέφερε.

Τη φετινή σεζόν ο Κβαρατσχέλια έχει 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Νάπολι, έχει πετύχει έξι και γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ