ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Πέφτουν οι υπογραφές με Κλωναρίδη

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης της ΑΕΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπενφίκα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2018-2019 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018
Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης της ΑΕΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπενφίκα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2018-2019 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 EUROKINISSI SPORTS

Πολύ κοντά βρίσκεται η έναρξη συνεργασίας του Βίκτωρα Κλωναρίδη με τον Ατρόμητο, με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να καταλήγουν σε συμφωνία.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης προβάρει τη φανέλα του Ατρομήτου, αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν το Σάββατο. Ο 28χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε επαφή με τους ανθρώπους των Περιστεριωτών, η οποία είχε αίσιο τέλος.

Για την υπογραφή των συμβολαίων απομένει η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών και διαδικασιών όπως οι ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Κλωναρίδης θα αποτελέσει την 9η προσθήκη στο ρόστερ του Άνχελ Λόπεθ, έπειτα από τους Κέναν Πίριτς, Αλέξανδρο Καρτάλη, Τόμας Μπεντινέλι, Ευθύμη Κουλούρη, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, Ματίας Πισάνο, Δημήτρη Χατζηισαΐα και Μάριο Τζαβίδα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ