ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Εξετάζει την περίπτωση του Κλωναρίδη

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αναμέτρηση με τον Βόλο
Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αναμέτρηση με τον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έμεινε ελεύθερος απ' τον ΑΠΟΕΛ, όπου αγωνιζόταν και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ατρόμητο να εξετάζει την περίπτωσή του.

Ελεύθερος έχει μείνει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης απ' τον ΑΠΟΕΛ, όπου αγωνίστηκε την περσινή σεζόν. Πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είναι στο στόχαστρο του Ατρομήτου.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει και "γάμος" ανάμεσα στις πλευρές. Τη δεδομένη στιγμή πάντως πρόβλημα αποτελεί το οικονομικό σκέλος, καθώς ο Κλωναρίδης στην κυπριακή ομάδα έπαιρνε ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο.

Πάντως, πέρα απ' την περίπτωση του Κλωναρίδη, η ομάδα του Περιστερίου, η οποία βρίσκεται για προετοιμασία στο Αλικάντε της Ισπανίας, ερευνά και άλλους ποδοσφαιριστές. Στόχος του Άνχελ Λόπεθ είναι δύο μεταγραφές, ένας εξτρέμ και ένας αριστερός μπακ.

Ο Κλωναρίδης τη σεζόν 2020/2021 με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ σημείωσε 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε έξι γκολ και μοίρασε επτά ασίστ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ