ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Τέλος οι Παπαδόπουλος, Σπιριντόνοβιτς, Ντένιτς, Μπεντινέλι και Καστεγιάνο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην αναμέτρηση του Ατρομήτου απέναντι στον Βόλο
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην αναμέτρηση του Ατρομήτου απέναντι στον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους Παπαδόπουλο, Σπιριντόνοβιτς, Ντένιτς, Μπεντινέλι και Καστεγιάνο.

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με πέντε ποδοσφαιριστές έκανε γνωστή ο Ατρόμητος το απόγευμα της Δευτέρας (23/5) στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη σεζόν 2022/23 και μετά τη συζήτηση που είχε ο τεχνικός διευθυντής με τον κ. Κόουλμαν ο οποίος θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Παρελθόν αποτελούν ήδη οι Παπαδόπουλος, Σπιριντόνοβιτς, Ντένιτς, Μπεντινέλι και Καστεγιάνο ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλες αποχωρήσεις τις επόμενες μέρες.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που πήγε πέρυσι το καλοκαίρι στην ομάδα του Περιστερίου επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από μια θητεία στο εξωτερικό είχε μόλις 16 παρουσίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ατρόμητο και δεν μπόρεσε να καθιεωρηθεί ως βασικός.

Ο δε Καστεγιάνο που και αυτός αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι έπαιξε σε 31 ματς αλλά δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του και θα αποχωρήσει από το σύλλογο.

Όσο για τον Σπιριντόνοβιτς και αυτός βρέθηκε στον Ατρόμητο από πέρυσι το καλοκαίρι και μέτρησε 20 παρουσίες και δύο γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ενώ ο Τζόρτζε Ντένιτς ο οποίος ήρθε στον Ατρόμητο από την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού έπαιξε και αυτός σε 30 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ.

Τέλος ο Μπεντιέλι, που επίσης αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, έπαιξε σε 20 παιχνίδια φέτος με τον Ατρόμητο αλλά χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Τζόρτζε Ντένιτς, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τόμας Μπεντινέλι και Ντάνι Καστεγιάνο στο πλαίσιο της υλοποίησης του αγωνιστικού προγραμματισμού για τη σεζόν 2022/23.

Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ