STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Πανσερραϊκός 1-1: Το λάθος του Χοβάν και το buzzer-beater του Τζοβάρα έκριναν την αναμέτρηση

Ο Τζοβάρας πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο 94' στο Ατρόμητος - Πανσερραϊκός
Ο Τζοβάρας πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο 94' στο Ατρόμητος - Πανσερραϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το Ατρόμητος - Πανσερραϊκός με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο πρώτο ημίχρονο και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σην τελευταία φάση του αγώνα με τον Τζοβάρα μετά από τραγικό λάθος του Χοβάν.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το Ατρόμητος - Πανσερραϊκός που άνοιξε την τρίτη αγωνιστική των playouts με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με τον Τζοβάρα και μετά το τραγικό λάθος του Χοβάν.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος με τον Άλεκσιτς ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο με τον Ατρόμητο να ανεβάζει την απόδοση του στο δεύτερο 45λεπτο, να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης και να το βρίσκει με τον Τζοβάρα που ήρθε από τον πάγκο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.

Οι τελικές και τα xgoals του Ατρόμητος - Πανσερραϊκός
Οι τελικές και τα xgoals του Ατρόμητος - Πανσερραϊκός SPORT24/OPTA

Άνοιξε το σκορ με Άλεκσιτς

Οι δύο ομάδες είχαν τις ίδιες τελικές και σχεδόν τα ίδια xgoals με τον Πανσερραϊκό να κάνει ότι θέλει στο πρώτο μέρος αλλά χωρίς να μπορεί να "κλειδώσει" τη νίκη. Ο Ατρόμητος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ανάπαυλα ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο 45λεπτο, είχε δοκάρι με τον Ρομπάιγ και εν τέλει κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος με τον Τζοβάρα με τις δύο ομάδες να έρχονται ξανά ισόπαλες στο Περιστέρι όπως είχε γίνει και στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου τον Νοέμβριο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή όταν στο 18' ο Ουάρντα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι με τον Άλεκσιτς να πιάνει την κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα για το 0-1 του Πανσερραϊκού.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπετανκόρ έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον γκολκίπερ του Ατρομήτου να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Η απάντηση του Ατρόμητου ήρθε στο 30' με τον Ρομπάιγ να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και τον Χόβαν να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Ενώ στο 35' το σουτ του Κιβρακίδη από τα δεξιά έφυγε έξω.

Δοκάρι με τον Ρομπάιγ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ίλιτς προχώρησε σε τρεις αλλαγές για να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην ομάδα του και οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 47' με τον Ρομπάιγ με ωραία ενέργεια από τα δεξιά να περνάει τον αντίπαλο του, να κάνει το σουτ το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χοβάν.

Η απάντηση του Πανσερραϊκού ήρθε στο 51' όταν οι παίκτες των φιλοξενούμενων άλλαξαν ωραία τη μπάλα από τα αριστερά στα δεξιά με τελικό αποδέκτη τον Δεληγιαννίδη ο οποίος έκανε το πλασέ με τον γκολκίπερ του Ατρόμητου να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βέργος απείλησε με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Χοβάν.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 85' όταν ο Ουάρντα βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά από πάσα από τα δεξιά, έκανε το σουτ το οποίο ήταν αρκετά άστοχο. Ενώ στο 89' σε εκτέλεση φάουλ του Αιγύπτιου ο Μαρκετζιάνι μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Buzzer-beater του Τζοβάρα και 1-1

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο σκορ στο 90+4' όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες από τα δεξιά ο Τζοβάρας πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με τον Χοβάν να έχει κάνει έξοδο χωρίς αν έχει εκτιμήσει σωστά τη μπάλα και δεν πρόλαβε να αποτρέψει την πορεία της προς τα δίχτυα και το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στο Ατρόμητος - Πανσερραϊκός
Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στο Ατρόμητος - Πανσερραϊκός SPORT24/OPTA

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον (46' Βαλένσια), Έρλιγνκμαρκ (46' Γκονζάλες), Ρομπάιγ (62' Τζοβάρας), Βέργος (70' Ανγκιέλσκι), Ντιρκς (46' Βρακάς).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς (66' Γούλερι), Ουάρντα (90+3' Μασκανάκης), Μπέτανκορ (66' Χατζηστραβός), Άλεκσιτς (86' Σοφιανός).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ