STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΟΦΗ 1-1: Ο λυτρωτής Βαλένσια με κεφαλιά στο 90+8' συνέχισε το αήττητο σερί των Περιστεριωτών

Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν
Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι στο Περιστέρι δεν είχε νικητή, με τον Βαλένσια στο 90+8' να ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Ατρόμητο κόντρα στον ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Λίγο έλειψε ο ΟΦΗ να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη από τις 2 Οκτωβρίου, όμως ο Βαλένσια με κεφαλιά στο 90+8' ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ατρόμητο, συνεχίζοντας το αήττητο σερί της ομάδας του στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το πρώτο μέρος στο Περιστέρι ολοκληρώθηκε με πολλές τελικές, κυρίως από τον ΟΦΗ (εννέα τελικές, οι τρεις στην εστία), αλλά καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν το δοκάρι του Μπάκιτς στο 39'.

Αντίθετα, το δεύτερο μέρος αν και δεν ξεκίνησε με ιδιαίτερες φάσεις, είχε δύο γκολ μετά το 81'.

Oι τελικές και τα xGoals στο Ατρόμητος - ΟΦΗ
Oι τελικές και τα xGoals στο Ατρόμητος - ΟΦΗ

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο ματς και έδειξαν εξαρχής τη διάθεσή τους να παλέψουν για το γκολ, κάτι που επιβεβαίωσαν και τα νούμερα, καθώς σε 20' υπήρχαν επτά τελικές.

Ο Μπάκιτς είχε προοπτικές να ανοίξει το σκορ για τον ΟΦΗ στο 20', όμως το πλασέ του έξω από την περιοχή κατέληξε για λίγο άουτ.

Οι Κρητικοί είχαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης ξανά με τον Μπάκιτς, ο οποίος από διαγώνια θέση έκανε το πλασέ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα.

Στο 49' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, με τον διαιτητή να εξετάζει τη φάση στο VAR και να δίνει συνέχεια στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός, με τον Ατρόμητο στο 64' να σημειώνει μόλις την τρίτη του τελική στο ματς και την πρώτη μετά το 7ο λεπτό του αγώνα με τον Ασεβέδο.

Συγκεκριμένα, ο Κούντε έκανε το σουτ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του τέρματος του Μπάουμαν.

Στο 81' οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Λαμπρόπουλο, με τον διαιτητή να μην μετράει αρχικά το γκολ, δείχνοντας οφσάιντ του Ντίκο.

Αφού ήλεγξε όμως, στη συνέχεια τη φάση στο VAR άλλαξε την αρχική του απόφαση, με τον ΟΦΗ να παίρνει το προβάδισμα με 0-1.

Αν και όλα έδειχναν διπλό στο Περιστέρι, στο 90+8' με κεφαλιά buzzer beater ο Βαλένσια ισοφάρισε σε 1-1, με την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα του Μπάουμαν να βρίσκει στον ώμο του Φεράρισον.

Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Ατρόμητος - ΟΦΗ
Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Ατρόμητος - ΟΦΗ


  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Κούντε, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Κούεν (87' Καραμάνης), Βέργος (74' Βρακάς), Βαλένσια.
  • ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος (79' Μεγιάδο), Μπάκιτς (63' Νέιρα), Γκλάζερ, Τοράλ (79' Ριέρα), Μοσκέρα (46' Θοράρινσον), Φελίπε (79' Ντικό).
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ