ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ο Μάριος Τζαβίδας είναι το πρότζεκτ που άπαντες πιστεύουν στο Περιστέρι

Ο Μάριος Τζαβίδας στην αναμέτρηση του Ατρομήτου
Ο Μάριος Τζαβίδας στην αναμέτρηση του Ατρομήτου MEN REPORTER MEDIA LTD

Ο Μάριος Τζαβίδας, που σκόραρε στο φιλικό του Ατρομήτου κόντρα στη Φίτεσε, είναι ένα πρότζεκτ στο οποίο έχουν επενδύσει οι Περιστεριώτες, με τον Κρις Κόουλμαν να πιστεύει πολύ στις ικανότητές του.

Το Σάββατο ο Ατρόμητος αντιμετώπισε τη Φίτεσε στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 2-1 των Ολλανδών, με τον Μάριο Τζαβίδα να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών.

Συγκεκριμένα, στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, ο νεαρός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του αντιπάλου, αξιοποίησε την πάσα του Χατζηισαΐα και με πλάσαρε για το 2-0 της ομάδας του Κόουλμαν. Παράλληλα η παρουσία του ήταν πάρα πολύ θετική στα 67' λεπτά που έπαιξε.

Ο Μάριος Τζαβίδας, ο οποίος τον Οκτώβριο γίνεται 19 ετών, είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για τους Περιστεριώτες. Ο Ατρόμητος επένδυσε σ' εκείνον το περσινό καλοκαίρι, κάνοντας τον δικό του από τον Παναθηναϊκό, όπου είχε ξεχωρίσει με την παρουσία του στα τμήματα υποδομής.

Την περσινή σεζόν μπήκε κατευθείαν στα... βαθιά, καθώς στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά έζησε μία δύσκολη κατάσταση στον Ατρόμητο, ο οποίος κέρδισε την παραμονή του στη Super League στο τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου. Μέσα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση ο 18χρονος επιθετικός έκανε τα πρώτα του βήματα με τις οκτώ του συμμετοχές, τις επτά εξ αυτών στο πρωτάθλημα.

Ο Κόουλμαν πιστεύει στον Τζαβίδα

Μετά την πώληση του Ευθύμη Κουλούρη στη ΛΑΣΚ Λιντς, μοναδικοί κεντρικοί επιθετικοί για τον Ατρόμητο είναι ο Μάριος Τζαβίδας και ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος, ο οποίος επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό του. Οι Περιστιερώτες θα προβούν σε κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμη στράικερ, ωστόσο ο ρόλος του 18χρονου επιθετικού αναβαθμίζεται.

Η δουλειά του όλο αυτό το διάστημα με τον Ατρόμητο αρέσει πάρα πολύ στον Κόουλμαν, με τον Ουαλό προπονητή να δείχνει εμπιστοσύνη στον νεαρό κεντρικό επιθετικό και να πιστεύει τις δυνατότητές του. Ο αναβαθμισμένος ρόλος έχει φανεί ήδη από την χρησιμοποίησή του στα φιλικά της ομάδας φέτος. Το γκολ του Σαββάτου κόντρα στη Φίτεσε ήταν ουσιαστικά μία επιβράβευση των προσπαθειών του.

Ο Ατρόμητος έχει επενδύσει πολλά πάνω στον Μάριο Τζαβίδα. Οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου γνωρίζουν πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης και στο μέλλον μπορεί να μετατραπεί σ' ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Οι αρμοδιότητες του την επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι αυξημένες, με τον 18χρονο να έχει τη δυνατότητα για μεγαλύτερο ξεπέταγμα, ώστε να ανεβάσει περισσότερο τις μετοχές του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ