ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Κέρδισε τη Φίτεσε με 2-1, έχασε τον Χαρίση

Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγυρίζουν το 2-0 επί της Φίτεσε | 30 Ιουλίου 2022
Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγυρίζουν το 2-0 επί της Φίτεσε | 30 Ιουλίου 2022 PRINT SCREEN

Ο Ατρόμητος κέρδισε 2-1 σε φιλικό τη Φίτεσε στην Ολλανδία με γκολ των Κλωναρίδη, Τζαβίδα αλλά οι Περιστεριώτες είδαν τον Χαρίση να αποχωρεί από την αναμέτρηση τραυματίας.

Ο Ατρόμητος έδωσε ένα ακόμη φιλικό στην Ολαλνδία το Σάββατο το βράδυ και επικράτησε με 2-1 της Φίτεσε με σκόρερ τους Κλωναρίδη και Τζαβίδα σε ένα ματς όμως που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 3' χτύπησε ο Χαρίσης και πέντε λεπτά αργότερα έγινε αλλαγή και τις επόμενες μέρες θα κάνει εξετάσεις.

Ο Κρις Κόλμαν ξεκίνησε με τον Γιαννιώτη στο τέρμα, τους Κιβρακίδη, Χατζηϊσαϊα, Σουάρεθ, Αθανασίου στην άμυνα, τους Ερλινγκμαρκ, Κουέν, Χαρίση στον άξονα, τους Ρομπάιγ, Κλωναρίδη στα άκρα και τον Τζαβίδα στην κορυφή της επίθεσης.

Μόλις στο 10' και μετά από παράλληλη μπαλιά του Μουνίθ από τα αριστερά ο Κλωναρίδης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή άνοιξε το σκορ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τζαβίδας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας μετά από κάθετη του Χατζηισαΐα, βγήκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 79' της αναμέτρησης με κεφαλιά την οποία δεν μπόρεσε να διώξει ο Γιαννιώτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (62’ Στρούγγης), Χατζηισαΐας (67’ Μαυρομμάτης), Αθανασίου, Ερλινγκμαρκ (72’ Οικονομίδης), Χαρίσης (8’ Μουνίθ), Κούεν (86’ Μουντές), Ρομπάιγ (46’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (67’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης (77’ Δαλαμήτρας)

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ